- Makaleler
- 9
Pro ve Air arasında touchpad hissiyatı farkı var. Pro daha smooth bir basış hissiyatı sunuyor Air'e göre. Mağazada denedim.
bir şey itiraf etmem gerekirse yıllardır mouse kullanma alışkanlığımı bıraktıran tek laptop MacBook oldu. O kadar iyi olmayan Touchpad'e sahip laptoplar deneyimledim ki hepsi beni mouse kullanmaya itmişti. MacBook'tan sonra mouse aramaz oldum. (oyun hariç) #reklamdeğil
Sizler ne düşünüyorsunuz?
Eki Görüntüle 81916
MacBook’ta touchpad yok. TrackPad, yani İzleme Dörtgeni olarak adlandırılıyor.
Ben mouse adamiyim. Touchpad kullanirsin, tablet kullanirsin, bilmem. O oku boyle ellemem gerekiyor, hissetmem lazim.

İsim haricinde aynı şey sayılır.MacBook’ta touchpad yok. TrackPad, yani İzleme Dörtgeni olarak adlandırılıyor.
bir şey itiraf etmem gerekirse yıllardır mouse kullanma alışkanlığımı bıraktıran tek laptop MacBook oldu. O kadar iyi olmayan Touchpad'e sahip laptoplar deneyimledim ki hepsi beni mouse kullanmaya itmişti. MacBook'tan sonra mouse aramaz oldum. (oyun hariç) #reklamdeğil
Sizler ne düşünüyorsunuz?
Eki Görüntüle 81916
Pek değil. Hassasiyeti çok yüksek. İstersen TrackPad ile video kurgu, hassas fotoğraf işlemesi, animasyon ve grafik tasarım yapabilirsin. TouchPad olarak adlandırılan o küçücük ve tutarsız hassasiyete sahip dörtgenlerde hiçbir şey yapamazsın. Ancak mouse yokluğunda bilgisayar kullanmana yarar onlar. İsimden ziyade teknoloji farkı var.
Evet, tam olarak bu saydıklarınızı hatta ara modellerine kadar deneyimleyerek yapmıştım bu yorumu zaten, tamamen kendi fikir ve deneyimimi sizlerle de paylaşmak istedim.Windows tarafında Dell XPS, HP EliteBook, Lenovo Thinkpad kullanmadan Windows tarafına bir şey demeyin bence.
Sadece TrackPoint sana 2 haftada Touchpad'in ne olduğunu unutturabilir.
Abla konu ile alakasız ancak dikkatimi çekti de senin konum mars, benim konum kars mesafe pek yok gibiEvet, tam olarak bu saydıklarınızı hatta ara modellerine kadar deneyimleyerek yapmıştım bu yorumu zaten, tamamen kendi fikir ve deneyimimi sizlerle de paylaşmak istedim.![]()