bir şey itiraf etmem gerekirse yıllardır mouse kullanma alışkanlığımı bıraktıran tek laptop MacBook oldu. O kadar iyi olmayan Touchpad'e sahip laptoplar deneyimledim ki hepsi beni mouse kullanmaya itmişti. MacBook'tan sonra mouse aramaz oldum. (oyun hariç) #reklamdeğil
Sizler ne düşünüyorsunuz?

Eki Görüntüle 81916

MacBook'un touchpadi mükemmel. Kullanımda çok kolaylık sağlıyor normalde laptoplarda touchpadi hiç kullanmayan birisi olarak ilk defa touchpadi fareye tercih ettim o yüzden memnunum bayağı.

bir şey itiraf etmem gerekirse yıllardır mouse kullanma alışkanlığımı bıraktıran tek laptop MacBook oldu. O kadar iyi olmayan Touchpad'e sahip laptoplar deneyimledim ki hepsi beni mouse kullanmaya itmişti. MacBook'tan sonra mouse aramaz oldum. (oyun hariç) #reklamdeğil
Sizler ne düşünüyorsunuz?

Eki Görüntüle 81916

Windows tarafında Dell XPS, HP EliteBook, Lenovo Thinkpad kullanmadan Windows tarafına bir şey demeyin bence.

Sadece TrackPoint sana 2 haftada Touchpad'in ne olduğunu unutturabilir.

İsim haricinde aynı şey sayılır.
Pek değil. Hassasiyeti çok yüksek. İstersen TrackPad ile video kurgu, hassas fotoğraf işlemesi, animasyon ve grafik tasarım yapabilirsin. TouchPad olarak adlandırılan o küçücük ve tutarsız hassasiyete sahip dörtgenlerde hiçbir şey yapamazsın. Ancak mouse yokluğunda bilgisayar kullanmana yarar onlar. İsimden ziyade teknoloji farkı var.

Windows tarafında Dell XPS, HP EliteBook, Lenovo Thinkpad kullanmadan Windows tarafına bir şey demeyin bence.

Sadece TrackPoint sana 2 haftada Touchpad'in ne olduğunu unutturabilir.
Evet, tam olarak bu saydıklarınızı hatta ara modellerine kadar deneyimleyerek yapmıştım bu yorumu zaten, tamamen kendi fikir ve deneyimimi sizlerle de paylaşmak istedim. :)