Detaylar
Kim cevapladı?TürkNet'in iki üç yıl önceki hali gibi pingler düşük yakın zamanda sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum.
Halo 2
Uzman
Türknet kullanıyorum ama dün 100 leri gördüm .TürkNet'in iki üç yıl önceki hali gibi pingler düşük yakın zamanda sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum.
Halo 2
Uzman
Zamsal değilde ping 100 lere fırladıPing normal. Sizede hiçbir şey söylemeden zam yaptı mı bunlar?
MasterKing25 48
Üstün
Valorant oynarken 30 oluyor ping en fazla İstanbul sunucularında, Battlefield 6'da ortalama 70 ping oluyordu en son oynadığımda yurtiçi sunucuları olmadığından fakat ben Erzurum'da yaşıyorum, Bursa'da oturuyorken hatırlıyorum Battlefield'da en fazla 60 ping alırdım en kötü ihtimalle yani Batı tarafında oturuyorsanız söylediğim pinglerden daha düşük ping almanız gerek.
Halo 2
Uzman
Batı Karadeniz taraflarındayımValorant oynarken 30 oluyor ping en fazla İstanbul sunucularında, Battlefield 6'da ortalama 70 ping oluyordu en son oynadığımda yurtiçi sunucuları olmadığından fakat ben Erzurum'da yaşıyorum, Bursa'da oturuyorken hatırlıyorum Battlefield'da en fazla 60 ping alırdım en kötü ihtimalle yani Batı tarafında oturuyorsanız söylediğim pinglerden daha düşük ping almanız gerek.
MasterKing25 48
Üstün
Yani o zaman yaklaşık dediğim değerlere yakın pinginiz olur Millenicom'da da en azından bende dediğim pingler oluyor.
Halo 2
Uzman
Geçmeye değermiYani o zaman yaklaşık dediğim değerlere yakın pinginiz olur Millenicom'da da en azından bende dediğim pingler oluyor.
Yeni konular
-
-
-
-
-
Günlük faiz için hangi banka tercih edilebilir?
- Grimoire Weiss
-
-
-