Valorant oynarken 30 oluyor ping en fazla İstanbul sunucularında, Battlefield 6'da ortalama 70 ping oluyordu en son oynadığımda yurtiçi sunucuları olmadığından fakat ben Erzurum'da yaşıyorum, Bursa'da oturuyorken hatırlıyorum Battlefield'da en fazla 60 ping alırdım en kötü ihtimalle yani Batı tarafında oturuyorsanız söylediğim pinglerden daha düşük ping almanız gerek.

Valorant oynarken 30 oluyor ping en fazla İstanbul sunucularında, Battlefield 6'da ortalama 70 ping oluyordu en son oynadığımda yurtiçi sunucuları olmadığından fakat ben Erzurum'da yaşıyorum, Bursa'da oturuyorken hatırlıyorum Battlefield'da en fazla 60 ping alırdım en kötü ihtimalle yani Batı tarafında oturuyorsanız söylediğim pinglerden daha düşük ping almanız gerek.
Batı Karadeniz taraflarındayım

@Halo

Geçmeye değer mi bilemem sizin için ama ben şahsen o kadarda memnun değilim her ay olmasa da 2-3 ayda bir sıkıntı yaşıyorum Millenicom'da sözleşmenin süresi bitsin doğrudan Türk Telekom'dan alacağım interneti yani kendi fikrim eğer altyapı Türk Telekom ise doğrudan Türk Telekom kullanmak daha iyi gibi bir sıkıntı çıktığında Millenicom'da muhatap bulmak çok zor oluyor doğrudan müşteri hizmetlerine ulaşma konusunda daha önceden TürkNet'te kullanmıştım onda da bazı problemler olmuştu sonra Millenicom'da da problemler oldu en iyisi dediğim gibi Türk Telekom'dan almak bence altyapı onlara aitse ama şu konuda Milenicom'un hakkını vereyim internette sıkıntı çıktığında kaç gün sıkıntı çıkmışsa artık o kadar kullanmadığım dönemin fiyatını faturadan düşüyorlar bu yaptıkları hoş birşey.