Kanıtınız nedir? Benim bildiğim kadarıyla düzgün ayarlanmış SMBIOS ile eğer iCloud servisi falan çalışıyorsa, bu mümkün.
Sistem bilgilerinizi bir öğrensek, belki Ventura veya Sonona falan destekliyordur. Ya da OpenCore yükseltme aracı vardı; onunla da yükseltilebilir kurulumdan sonra.
Eğer dil sıkıntı değilse ben de B4I (ücretli) önerebilirim. Android sürümüyle (B4A, ücretsiz) uygulama geliştirmiştim, güzel deneyimdi. Veya PWA tarzı web uygulamalarına yönelebilirsiniz.
B4i allows you to easily develop native iOS (iPad and iPhone) apps. B4i follows the same concepts as B4A, allowing you to reuse most of the code and build apps for both Android and iOS. This is the only development tool that allows you to develop native iOS apps without a local Mac computer.
www.b4x.com
Eğer akıl sağlığınız yerinde değilse Windows üzerine WSL (Linux alt sistemi) kurup onun içine DarlingHQ (MacOS komut satırı uygulamaları için ortam sağlayan bir araç) kurup onun içine Xcode araçlarının komut satırı sürümlerini kurup elle derleyebilirsiniz.
Kanıtınız nedir? Benim bildiğim kadarıyla düzgün ayarlanmış SMBIOS ile eğer iCloud servisi falan çalışıyorsa, bu mümkün.
Sistem bilgilerinizi bir öğrensek, belki Ventura veya Sonona falan destekliyordur. Ya da OpenCore yükseltme aracı vardı; onunla da yükseltilebilir kurulumdan sonra.
Kanitim bir dönem Swift kursuna basladigim Atil Samancioglu. Kendisini taniyorsunuzdur umarim. Ayrica Swift gelistirmesem de Mac kullanan bir yazilim gelistiricisiyim.