macOS olmadan iOS uygulama kodlanır mı?

Mac veya MacBook cihaza sahip olman lazım.
Kanıtınız nedir? Benim bildiğim kadarıyla düzgün ayarlanmış SMBIOS ile eğer iCloud servisi falan çalışıyorsa, bu mümkün.

Sistem bilgilerinizi bir öğrensek, belki Ventura veya Sonona falan destekliyordur. Ya da OpenCore yükseltme aracı vardı; onunla da yükseltilebilir kurulumdan sonra.

Son düzenleme:
Eğer dil sıkıntı değilse ben de B4I (ücretli) önerebilirim. Android sürümüyle (B4A, ücretsiz) uygulama geliştirmiştim, güzel deneyimdi. Veya PWA tarzı web uygulamalarına yönelebilirsiniz.

Eğer akıl sağlığınız yerinde değilse Windows üzerine WSL (Linux alt sistemi) kurup onun içine DarlingHQ (MacOS komut satırı uygulamaları için ortam sağlayan bir araç) kurup onun içine Xcode araçlarının komut satırı sürümlerini kurup elle derleyebilirsiniz.

iOS için hangisi daha iyidir? Acaba sorun Swift ise sorun olmadan Hackintosh yapabilirim sanırım.
Hackintosh yaptiginda zaten XCode kurabilir ve Swift gelistirebilir hale geliyorsun.

Kanıtınız nedir? Benim bildiğim kadarıyla düzgün ayarlanmış SMBIOS ile eğer iCloud servisi falan çalışıyorsa, bu mümkün.

Sistem bilgilerinizi bir öğrensek, belki Ventura veya Sonona falan destekliyordur. Ya da OpenCore yükseltme aracı vardı; onunla da yükseltilebilir kurulumdan sonra.
Kanitim bir dönem Swift kursuna basladigim Atil Samancioglu. Kendisini taniyorsunuzdur umarim. Ayrica Swift gelistirmesem de Mac kullanan bir yazilim gelistiricisiyim.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt