Merhaba,
Bu güne kadar laptop kullanıyordum ilk defa PC topluyorum kasa fan bağlantıları nasıl bağlanır?
Anakart- MSI MPG Z790 Carbon Wi-Fi
Kasa- MAG Forge 320r airflow
Soğutma- MAG CoreLiquid 360r V2.
Kasanın fanları sanırım ARGB. kasada 4 adet fan bulunuyor ve sıvı soğutmada ise 3 adet fan bulunuyor tüm fanların bağlantılarını nasıl yapacağım? Kasa üzerinde kontrolcü bulunuyor.
Bu kabloların bağlantısı için kablo çoklayıcı mı gerekiyor? Ve anakart üzerinde hangi pinlere takacağım konu hakkında yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler.
Çıkmayacak zaten. O kablo, çektiğin fotoğrafa da bakarsan kontrolcüye bağlı olarak geliyor. Zaten fan kablolarıyla RGB arasında nasıl bir bağ olabilir? Olamaz.
Çıkmayacak zaten. O kablo, çektiğin fotoğrafa da bakarsan kontrolcüye bağlı olarak geliyor. Zaten fan kablolarıyla RGB arasında nasıl bir bağ olabilir? Olamaz.
Hocam çektiğim kablo kasadan çıktı ama takılı değildi poşet içindeydi. Bu kabloya boşta duran kabloları taktım ama 1 pin boşta kalıyor sanırım bu şekilde çalışıyor.
Yaptım sanırım RAM'ler gelmedi kargo da hâlâ onun için açamıyorum sistemi hocam teşekkürler elinize sağlık.
Hocam çektiğim kablo kasadan çıktı ama takılı değildi poşet içindeydi. Bu kabloya boşta duran kabloları taktım ama 1 pin boşta kalıyor sanırım bu şekilde çalışıyor.