Lumine

Yetkin
Merhaba. Bugün Teknosa mağazasından ASUS TUF A15 modelini satın aldım. İade şartını sorduğumda kutunun açılmaması şartıyla alacaklarını söylediler. Ancak bilgisayarı çalıştırmadan en azından dışına bakmam gerekiyor. Kutuyu açıp bilgisayarı açmasam iade alırlar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Bugün Teknosa mağazasından ASUS TUF A15 modelini satın aldım. İade şartını sorduğumda kutunun açılmaması şartıyla alacaklarını söylediler. Ancak bilgisayarı çalıştırmadan en azından dışına bakmam gerekiyor. Kutuyu açıp bilgisayarı açmasam iade alırlar mı?

Servise göndermeden iade almazlar uzar. Tek üzmeden iade alan firma amazondur. Heryer 14 gün cayma hakkı sunarken, Amazon 30 gün boyunca koşulsuz iade sunar. 1 buçuk 2 hafta önce daha ekran kartı iade ettim. Depolarına ulaştı 24 saat içinde iademi kabul edip paramı verdiler aynı gün.

Kutuyu açtığın andan itibaren iade almıyorlar maalesef. Yanlış bilmiyorsam koşulsuz iade muhabbeti kaldırıldı. O yüzden cihaz servise gider önce, servis bir sıkıntı bulmazsa sana geri gelir.

Hocam, aldım.
Ryzen 5 7535HS ve RTX 4050 olan modeli.

Son düzenleyen: Moderatör: