Aslında ben de Samsung tarafına bakmayı düşünüyordum şu ana kadar hep Samsung kullandım mobil cihazlarda. Samsung tarafında öneriniz S10 FE midir? Bir de Huawei MatePad 11.5 2025'e göre nasıl?
Bütçe 12bin lira. O tabletler o bütçede gayet iyidir hatta uzun süre ders çalışmalarında Pappermate versiyonu gözü yormamak için yapılmış. Samsung da 15bin liranın üzerine çıkmayacaksa tercih edilir. Bir de IPad'de kalem ve klavye olmayacak, ekstra ücret demek bu da. 16-17bin liranın üzerine çıkacaksa iPad tercih edilebilir ama kalem gibi ekstra ücretleri düşünmesi gerek.
Bütçe 12bin lira. O tabletler o bütçede gayet iyidir hatta uzun süre ders çalışmalarında pappermate versiyonu gözü yormamak için yapılmış. Samsung da 15bin liranın üzerine çıkmayacaksa tercih edilir. Bir de IPad'de kalem ve klavye olmayacak, ekstra ücret demek bu da. 16-17bin liranın üzerine çıkacaksa iPad tercih edilebilir ama kalem gibi ekstra ücretleri düşünmesi gerek.
Hocam Apple için dedikleriniz doğru ayrıca Apple telefon veya dosya atacağınız zaman PC varsa Mac isteyecektir sorunsuz olaması için burada en iyi yapabileceğiniz tercih Samsung olur.
Evet hocam 2025 versiyonunu tercih etmelisiniz.
Samsung işlemci olarak önde ama ekran olarak Huawei (depolama olarak da 256GB). Karşılaştırmalara bakabilirsiniz hocam. Şimdiden hayırlı olsun.
Evet hocam 2025 versiyonunu tercih etmelisiniz.
Samsung işlemci olarak önde ama ekran olarak Huawei. Karşılaştırmalara bakabilirsiniz hocam. Şimdiden hayırlı olsun.