Redmi Note 15 batarya ve guncellik acisindan 14 Pro (12 RAM olan modelini alacaginizi dusunuyorum) performans ve kamera acisindan daha iyi ben olsam 14 Pro alirdim fakat oyle cok bir performans farki yok zaten aralarinda. Baska marka önermeyecegim yine Xiaomi, bu fiyata cok rahat 2.el Xiaomi 14T bulabilirsiniz belki 14T Pro 15T bile bulabilirsiniz, yd cihaz sıfır olarak bile bulmaniz mümkün. Bu cihazlari alsaniz 2.el temiz veya sifir yd olarak çok çok daha memnun kalirsiniz. Yinede illaha redmi alacağım derseniz bence 14 Pro 12 GB RAM daha iyi. Veya git ustune 5 bin lira daha koy git Poco x8 Pro al, veya ayni fiyata Poco MG 8 Pro bile alsan cok daha iyi bir performans elde edersin iki redmidende hem Hyperos romundan da vazgeçmemis olursun, xiaomi altinda bir urun kullanirsin redmi gibi.
He bana sorarsan ben redmi cihaz onermem, bak karsinda kullanıcısı var 6 yil Redmi Note 9 kullandim, yigidi oldur hakkini yeme çok saglam cihazdı tek parçasını bile degistirmedim tek bir seyi bile kirilmadi 6 senede o kadar yere düştü, saglam falandı evet ama mi videoda cikan reklamlardir odur budur derken bezdim biraz telefondan. Fakat 6 seneye ragmen yinede hafif oyunlari oynatiyordu, ancak artık 5.yildan sonra instada bile kasma donma yapmaya basladi telefon en ufak seyde bile kasma donmaydi yani delirtiyordu insani, kamerasini konuşmayacagim bile ancak oyle boyle 6 senem gecti sonunda bataryası sisti kullanmayi bıraktım, guzel miydi, evet. Eee niye onermiyorum artık redmi eski redmi degil cunku. Bakıyorum teshir urunler yani standdaki urunler bile kasiyor, kasiyor yani telefon kasiyor. O yuzden redmi artik alinmaz bence hic bir mantığı yok. Poco cok daha iyi Xiaomi altindaki cihazlara bakinca redmiden.