G Greyder 4 Çalışkan Katılım 17 Kasım 2025 Mesajlar 29 Beğeniler 10 Bugün 13:21 #1 Merhaba, Bir arkadaşım mouse alacak, onun da benim gibi eli büyük. 19 cm uzunluk, 9 cm genişlik. Tutuş türünü palm-claw karışık olarak tutuyor. Ergonomik veya elini rahatsız etmeyecek oyun için mouse önerir misiniz? İyi forumlar.
Merhaba, Bir arkadaşım mouse alacak, onun da benim gibi eli büyük. 19 cm uzunluk, 9 cm genişlik. Tutuş türünü palm-claw karışık olarak tutuyor. Ergonomik veya elini rahatsız etmeyecek oyun için mouse önerir misiniz? İyi forumlar.
Mustckmk 20 Uzman Katılım 4 Nisan 2026 Mesajlar 170 Çözümler 1 Beğeniler 91 Bugün 13:35 #2 superlight 2 alıp geçsin
KS KS G Greyder 4 Çalışkan Katılım 17 Kasım 2025 Mesajlar 29 Beğeniler 10 Bugün 13:36 #3 Mustckmk dedi: superlight 2 alıp geçsin Genişletmek için tıkla... O benim kardeşimde var onu denettirdim arkadaşıma ama eline tam oturmadığını söyledi yoksa bende onu önerdim ama istemedi. Lamzu Thorn V2 Wireless Mouse Diye bir mouse gördüm ergonomik, nasıl bir mouse sizce? Son düzenleme: 20 dakika önce
Mustckmk dedi: superlight 2 alıp geçsin Genişletmek için tıkla... O benim kardeşimde var onu denettirdim arkadaşıma ama eline tam oturmadığını söyledi yoksa bende onu önerdim ama istemedi. Lamzu Thorn V2 Wireless Mouse Diye bir mouse gördüm ergonomik, nasıl bir mouse sizce?
bahacprz 10 Uzman Katılım 31 Ekim 2024 Mesajlar 184 Çözümler 3 Beğeniler 140 Yer Muğla/Bodrum 8 dakika önce #4 Logitech eline oturmadıysa Razer death header V3 Pro deneyebilir.
SF26 93 Bilgin Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 8.723 Çözümler 21 Beğeniler 8.769 7 dakika önce #5 Mustckmk dedi: superlight 2 alıp geçsin Genişletmek için tıkla... Agresif Claw ağırlıklı o, hybrid Claw için çok sağlıklı olmaz uzun vadede. Greyder dedi: O benim kardeşimde var onu denettirdim arkadaşıma ama eline tam oturmadığını söyledi yoksa bende onu önerdim ama istemedi. Lamzu Thorn V2 Wireless Mouse Diye bir mouse gördüm ergonomik, nasıl bir mouse sizce? Genişletmek için tıkla... Lamzu Thorn V2 uygun olabilir tutuşta ama boyut olarak küçük. bahacprz dedi: Logitech eline oturmadıysa Razer death header V3 Pro deneyebilir. Genişletmek için tıkla... Kronik sorunlu.
Mustckmk dedi: superlight 2 alıp geçsin Genişletmek için tıkla... Agresif Claw ağırlıklı o, hybrid Claw için çok sağlıklı olmaz uzun vadede. Greyder dedi: O benim kardeşimde var onu denettirdim arkadaşıma ama eline tam oturmadığını söyledi yoksa bende onu önerdim ama istemedi. Lamzu Thorn V2 Wireless Mouse Diye bir mouse gördüm ergonomik, nasıl bir mouse sizce? Genişletmek için tıkla... Lamzu Thorn V2 uygun olabilir tutuşta ama boyut olarak küçük. bahacprz dedi: Logitech eline oturmadıysa Razer death header V3 Pro deneyebilir. Genişletmek için tıkla... Kronik sorunlu.