Pek sanmıyorum ama olabilir. Önce diğer diski taramayı dener misin? Eğer hızlıca yaparsa sorun HDD'nin yavaş olmasında.
O zaman önce C diskini tarayacağım.
Ya hocam bu seferde hızlanmaya başladı tamda iptal etmek üzereyken.
Pek sanmıyorum ama olabilir. Önce diğer diski taramayı dener misin? Eğer hızlıca yaparsa sorun HDD'nin yavaş olmasında.
Bir C diskini, bir D diskini yapıyorsa normal. Yavaşlamasını bekle istersen. En son yaparsın dediğimizi.Ya hocam bu sefer de hızlanmaya başladı tam da iptal etmek üzereyken.
Bir C diskini, bir D diskini yapıyorsa normal. Yavaşlamasını bekle istersen. En son yaparsın dediğimizi.
Öyle ancak diğerleri malwarebytes kadar iyi taramıyor diye biliyorum.Bende de öyleydi. Kaspersky'nin 1 saatten kısa sürede taradığı dosyaları Malwarebytes saatlerce tarayamıyor. Daha iyi bir antivirüsle taramak isteyebilirsin.
Malwarebytes, Kaspersky'den iyi değil.Öyle ancak diğerleri malwarebytes kadar iyi taramıyor diye biliyorum.
Kaspersky yaramaz ismi var sadece.
Saatlerce bir taramayı tamamlayamayan bir programın benim için geçerliliği yok.
Harici HDD diski varsa yavaş tarar. Bende HDD taramasına geçtiği zaman 1 saat sürüyor.
Kaspersky yaramaz ismi var sadece.
Kaspersky çok overrated bir yazılım ancak başarısız falan da değil. Gayet başarılı, kaliteli bir çözüm. Ki zaten Malwarebytes Anti-Malware iken Kaspersky Anti-Virüs. Aktif koruma olarak Malwarebytes yerine Kaspersky veya diğer kaliteli AV çözümleri kullanılmalı.