Şimdi kalkıp biri "Kardeşim siyaset yapıyorsun." derse haberi olsun diye yazıyorum. Ben hiç siyaset ile ilgilenen biri değildim. Hayatımı ve yaşam kalitemi ağır ağır etkilemeye başlayana kadar.
Her sabah mutsuz uyanıyorsunuz. Sokakta yürürken başınıza bir şey gelmesinden korkuyorsunuz. Gelirse de muhtemelen serbest bırakılacak. Bu adalet sistemini inşaa edenleri çok çok seviyor Ferman. Ekonomi o kadar kötü durumda ki 1 TL'ye 5 ekmek aldığımız dönemi hatırlarken şimdi 15 TL'ye 1 ekmek alabilyorsunuz. İleride bu da mümkün olmayacak. Ekonomiyi batıranları, bu ekonomi yüzünden iflas eden esnaflara rağmen çok seviyor Ferman. Deprem olunca bile Twitter (Şu anki X) üstünden yardım diye gözyaşı ağlayanların olmasına rağmen sırf partisi uğruna Twitter'ı kapatanlara varya öyle bir bayılıyor ki Ferman anlatamam. Milletin karnı aç, ama Ferman Togg.
Bana sakın ama sakın kimse gelip Youtube'daki Lena'nın videosunun altında Lena'ya küfür edenler gibi "Soyosot yopoyorson nodon böylö konoşop çovoro vodosono soldon?" diye sormasın.
Birinin birilerine karşı aşırı hayranlığı varsa ve o birileri ülkenin, hayatımızın kalitesini mahfetmiş ise kimse kusura bakmasın ama yerim onun yapacağı sanatı da.