seeraddar

Yetkin
Kaliteli olsun yeter açıkçası. Çok bölüm olmasın, bazı cin seriler 500'den fazla vesaire. Vaktim olmadığından o kadar uzun olmasın. Her türü okurum. Önerilerinizi bekliyorum.

Peki harem önerebilir misiniz?

Yanlış anlaşılmasın garip bir zihniyette olduğumdan değl bazıları çok garip ve ilgi çekici geliyor. Ayrıca baş kahramanın ilgi duyulduğu seriler çok hoşums gidiyor.

Anlaşılsa ne olurki? Kimsenin zevkinizi ve nelerden hoşlandığınızı sorgulamaya hakkı yok ki.

Anladığım kadarıyla artık aksiyon, hareketli ve ne bileyim macera bunlardan sıkılmış olabilirim. Sanırım. Daha çok günlük hayatın problemlerine değinen ya da hiçbir amacı olmayan okul okuyan/genç kesimin yaşamını anlatan seri öneriniz varsa, alabilirim.

Anladığım kadarıyla artık aksiyon, hareketli ve ne bileyim macera bunlardan sıkılmış olabilirim. Sanırım. Daha çok günlük hayatın problemlerine değinen ya da hiçbir amacı olmayan okul okuyan/genç kesimin yaşamını anlatan seri öneriniz varsa, alabilirim.
Webtoon tarzında "Slice Of Life" kategorisine ait iyi yapımlar bulabileceğinizi zannetmiyorum.
Anime ve manga tarafına bakmanız dahâ sağlıklı olur.