Detaylar
Kim cevapladı?Teenage Mercenary, Lookism, Viral Hit.
OverallTaken
Uzman
Konuları nedir acaba ? Birde harem olan var mıdır
Hepsi dövüşle alakalı, güzel seriler. Önerdiklerimde harem yok.
OverallTaken
Uzman
Peki harem önerebilir misiniz ?
Yanlış anlaşılmasın garip bir zihniyette olduğumdan değl bazıları çok garip ve ilgi çekici geliyor. Ayrıca baş kahramanın ilgi duyulduğu seriler çok hoşums gidiyor.Hepsi dövüşle alakalı, güzel seriler. Önerdiklerimde harem yok.
seeraddar
Yetkin
Peki harem önerebilir misiniz?
Yanlış anlaşılmasın garip bir zihniyette olduğumdan değl bazıları çok garip ve ilgi çekici geliyor. Ayrıca baş kahramanın ilgi duyulduğu seriler çok hoşums gidiyor.
Anlaşılsa ne olurki? Kimsenin zevkinizi ve nelerden hoşlandığınızı sorgulamaya hakkı yok ki.
- Makaleler
- 1
Webtoon dediğimiz unsur için basitçe Asya kökenli çizgi roman diyebiliriz, yayınlandığı ülkeye ve kategoriye göre manhwa-manhua gibi adlar alıyor.
Tahmin edeceğiniz gibi kendi içinde de kategorileri var, romantizm-murim-aksiyon vb...
Tanıtım bittiğine göre Webtoon önerilerimi yapıyorum;
1 - Leviathan
Medeniyetin sular altında kaldığı ve mevcut çağda insanların hayatını tehdit eden deniz canavarlarına karşı kendini savunan bir abi ve kız kardeşin macerasını anlatıyor.
2 - Nano Machine
Şeytan tarikatının taht kavgasında ölümün kıyısından dönen Cheon Yeo-Woon'un...
Tahmin edeceğiniz gibi kendi içinde de kategorileri var, romantizm-murim-aksiyon vb...
1 - Leviathan
Medeniyetin sular altında kaldığı ve mevcut çağda insanların hayatını tehdit eden deniz canavarlarına karşı kendini savunan bir abi ve kız kardeşin macerasını anlatıyor.
2 - Nano Machine
- ZCPS21
- başlangıç
- Forum: Anime / Manga
seeraddar
Yetkin
Webtoon dediğimiz unsur için basitçe Asya kökenli çizgi roman diyebiliriz, yayınlandığı ülkeye ve kategoriye göre manhwa-manhua gibi adlar alıyor.
1 - Leviathan
![]()
2 - Nano Machine
![]()
- ZCPS21
- başlangıç
- Forum: Anime / Manga
Anladığım kadarıyla artık aksiyon, hareketli ve ne bileyim macera bunlardan sıkılmış olabilirim. Sanırım. Daha çok günlük hayatın problemlerine değinen ya da hiçbir amacı olmayan okul okuyan/genç kesimin yaşamını anlatan seri öneriniz varsa, alabilirim.
- Makaleler
- 1
Webtoon tarzında "Slice Of Life" kategorisine ait iyi yapımlar bulabileceğinizi zannetmiyorum.Anladığım kadarıyla artık aksiyon, hareketli ve ne bileyim macera bunlardan sıkılmış olabilirim. Sanırım. Daha çok günlük hayatın problemlerine değinen ya da hiçbir amacı olmayan okul okuyan/genç kesimin yaşamını anlatan seri öneriniz varsa, alabilirim.
Anime ve manga tarafına bakmanız dahâ sağlıklı olur.