Hayvan beslerken rahatsız ettiği zamanlar oluyor mu güzel mi? Kendi karakterleri var ama hayvan yine de. Bir şey anlamıyorlar.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
- Makaleler
- 1
O benim işim değil, devlet gerekli planlamaları yapsın. Uyutulmasınlar diye sürekli sahiplenilip tekrar sokağa atılan köpekleri toplamaktansa 30 gün içerisinde sahiplenilenlerin çiplenmesi ve bunlar tekrar sokaktan toplanıldığında sahiplenip salan kişinin cezalandırılması daha mantıklı geliyor. Burada yazdıklarım zaten kimseyi etkilemiyor, farkındayım. Bu sokak köpeği mevzusunda devletin atacağı adımlar üzerinde gücümüz yok. Gücü olan kişiler alanda uzmanlığı olan ve fikri danışılan kişiler olacaklar, biz değil.
Son düzenleme:
Hayvan beslerken rahatsız ettiği zamanlar oluyor mu güzel mi? Kendi karakterleri var ama hayvan yine de. Bir şey anlamıyorlar.
Hayvan hastaysa biraz üzücü oluyor. 13-14 yaşlarına yakın bir kedim var ve kendisinin dişleri yok, ağız içi iltihaplı, anemisi var. Umarım düzelir.
Hayvan beslerken büyük bir sorumluluk aldığınızı biliyorsanız dünyanın en güzel şeyi.
Cocuk gibi daha cok. Aslinda dili yok desek yeri yani.Hayvan beslerken rahatsız ettiği zamanlar oluyor mu güzel mi? Kendi karakterleri var ama hayvan yine de. Bir şey anlamıyorlar.
O benim işim değil, devlet gerekli planlamaları yapsın. Sokaktan sürekli sahiplenilip tekrar sokağa atılan köpekleri toplamaktansa 30 gün içerisinde sahiplenilenlerin çiplenmesi ve bunlar tekrar sokaktan toplanıldığında sahiplenip salan kişinin cezalandırılması daha mantıklı geliyor. Burada yazdıklarım zaten kimseyi etkilemiyor, farkındayım. Bu sokak köpeği mevzusunda devletin atacağı adımlar üzerinde gücümüz yok. Gücü olan kişiler alanda uzmanlığı olan ve fikri danışılan kişiler olacaklar, biz değil.
O zaman düşünmekte işin değil devlet ve millet bilir deyip geri çekilmelisin. Yarım yamalak düşünüp öldürülsün diyenlere cevap vermek kötü oluyor.
Hayvan hastaysa biraz üzücü oluyor. 13-14 yaşlarına yakın bir kedim var ve kendisinin dişleri yok, ağız içi iltihaplı, anemisi var. Umarım düzelir.
Hayvan beslerken büyük bir sorumluluk aldığınızı biliyorsanız dünyanın en güzel şeyi.
Kendi evime çıkınca bile bu yüzden hayvan bakamam çok zor.
Çocuk gibi daha cok. Aslinda dili yok desek yeri yani.
Kuşlar hoşuma gidiyor benim de. Konuşan türleri.
Bu sokak köpeği mevzusunda devletin atacağı adımlar üzerinde gücümüz yok. Gücü olan kişiler alanda uzmanlığı olan ve fikri danışılan kişiler olacaklar, biz değil.
Ben de bu yüzden çoğnulukla tartışmıyorum da bazen yazasım geliyor. Bazen ümitleniyorum ama sonra yine tepki geliyor vazgeçiyorlar. Bunu yazarken arkadna havlama sesleri duyuyorum ve evim 4. katta. Ya sürü kavgası ya da birini korkutuyorlar.
O zaman düşünmekte işin değil devlet ve millet bilir deyip geri çekilmelisin. Yarım yamalak düşünüp öldürülsün diyenlere cevap vermek kötü oluyor.
Kendi evime çıkınca bile bu yüzden hayvan bakamam çok zor.
Kuşlar hoşuma gidiyor benim de. Konuşan türleri.
Ben de bu yüzden çoğnulukla tartışmıyorum da bazen yazasım geliyor. Bazen ümitleniyorum ama sonra yine tepki geliyor vazgeçiyorlar. Bunu yazarken arkadna havlama sesleri duyuyorum ve evim 4. katta. Ya sürü kavgası ya da birini korkutuyorlar.
Kuş arıyorsanız petshoplardan uzak durun. Kuşları yavruluktan eğitenler var. Tamamen evcil oluyolar, ele falan baya alışık oluyorlar. Forpus papağanı öneririm. Zamanında bakmıştım. Çok iyiydi gerçekten.
- Makaleler
- 1
O zaman düşünmekte işin değil devlet ve millet bilir deyip geri çekilmelisin.
Bir konunun işim olmaması veya düşüncemin konuda bir etkisinin olmaması konu hakkında düşünemeyeceğim anlamına gelmiyor.
Yarım yamalak düşünüp öldürülsün diyenlere cevap vermek kötü oluyor.
Zaten uyutulmalarını savunuyorum, öldürülsün diyenlere cevap vermiyorum.
Kuş arıyorsanız petshoplardan uzak durun. Kuşları yavruluktan eğitenler var. Tamamen evcil oluyolar, ele falan bayağı alışık oluyorlar. Forpus papağanı öneririm. Zamanında bakmıştım. Çok iyiydi gerçekten.
Muhtemelen bakmam hastalanınca kötü oluyor. Anneannemin bir kuşu var hikayesi şöyle teyzem yolda yürürken omzuna konmuş yeyzem alıp yere konmuş sonra yine teyzeme gelmiş yine koymuş sonra yine teyzeme gelmiş teyzem de anneanneme getirmiş anneannem bakıyor tatlı bir şey bayağı büyüdü.
Bir konunun işim olmaması veya düşüncemin konuda bir etkisinin olmaması konu hakkında düşünemeyeceğim anlamına gelmiyor.
Zaten uyutulmalarını savunuyorum, öldürülsün diyenlere cevap vermiyorum.
Kişileri karıştırdım veya yanlış anladım ama ikisi aynı şey zaten ben olduğu gibi deme taraftarıyım.
Muhtemelen bakmam hastalanınca kötü oluyor. Anneannemin bir kuşu var hikayesi şöyle teyzem yolda yürürken omzuna konmuş yeyzem alıp yere konmuş sonra yine teyzeme gelmiş yine koymuş sonra yine teyzeme gelmiş teyzem de anneanneme getirmiş anneannem bakıyor tatlı bir şey bayağı büyüdü.
Kişileri karıştırdım veya yanlış anladım ama ikisi aynı şey zaten ben olduğu gibi deme taraftarıyım.
Kuşun temizliğini iyi yaptığınız sürece hastalanması zor ya. Benimki kendini oyuncağına sıkıştırıp gagasıyla ayağını kopartmıştı. O haliyle bile bayağı yaşamıştı. Daha sonrasında tüy hastası olup vefat etti maalesef. Muhtemelen stres kaynaklı.
İtlaf bir noktada gerekli ancak tek başına çözüm değil. Petshop benzeri yerlere, hayvan sahiplerine, köpek çiftliklerine ağır yaptırımlar gelmeden yapılan herhangi bir itlaf amacını yerine getireceğini düşünmüyorum, katliamdan başka bir şey olmadığını düşünüyorum. Ve itlaf yapılacak yerlerde kişi deneyimlerinden bağımsız olarak nesnel verilere dayandırılmalı, köpeklerin agresif olmadıkları yerlerde itlaf ilk çözüm olmamalı.
Son düzenleme:
Yeni konular
-
-
Grand Theft Auto VI: An Extended Look 27 Ağustos'ta geliyor
- Hermione Jean Granger
-
-
-
-
-
-