bahtsızkarakter 73
Uzman
Ben CS2 oynuyorum, yeterli geliyor. Delta Force, Hitman, Dying Light falan da oynamıştım, sorun olmadı, yeterli geldi.
Nasıl mümkün ya?
Sistemde her şey kapalıyken masaüstünde ~4 GB RAM kullanımı görüyorum 16 GB RAM ile. Siz arka planda bir şey açıyor olmalısınız bence.
Mesela "yüksek RAM kullanımı" diye konular açılıp sistem boştayken bu kadar kullanılıyor yazıyorlar, RAM kullanan uygulamalara bakıyoruz, bir sürü şey açık oluyor arkada. Ekipman yazılımları, Chrome, Steam vb...
Bilemiyorum, tamamen bomboş halde 10 GB görüyorsanız sizin sistemde sorun var bence.
Hocam, Windows ne kadar RAM'iniz var ise o kadarını kendisi kullanıyor. Örneğin, 32 GB RAM'iniz varsa, boştayken bir süre sonra kullanımı 8-9 GB civarında olacak, hatta belki daha fazla. 12 ya da 16 GB RAM'iniz olsaydı, 4-5 GB kullanırdı. Bu kullanımları kendisi stabil bir şekilde ayarlıyor. Yani gayet normal bir durum.Nasıl mümkün ya?
Sistemde her şey kapalıyken masaüstünde ~4 GB RAM kullanımı görüyorum 16 GB RAM ile. Siz arka planda bir şey açıyor olmalısınız bence.
Mesela "yüksek RAM kullanımı" diye konular açılıp sistem boştayken bu kadar kullanılıyor yazıyorlar, RAM kullanan uygulamalara bakıyoruz, bir sürü şey açık oluyor arkada. Ekipman yazılımları, Chrome, Steam vb...
Bilemiyorum, tamamen bomboş halde 10 GB görüyorsanız sizin sistemde sorun var bence.