yoten

Uzman
Herkese merhaba, Arc A750+Ryzen 5 5600'lü bir sistemim var bu sistemi satıp 30 bin TL bandında laptop almak mantıklı olur mu?

Niye dizüstü almak istiyorsun? Eğer okul vb. için ise mantıklı olabilir ama sadece oyun ise olmaz bence.

Kimler özendiriyor sizi çöptoplara ya? Aldığın performansı alamazsın aynı fiyatta bir çöptopla. Keşke yapmasaydım Allah da belamı versin dersin.

Masaüstü bilgisayar her gün bir arıza çıkardığı için artık bıktım. Bu yüzden laptopa geçmek istiyorum.

Masaüstü bilgisayar her gün bir arıza çıkardığı için artık bıktım. Bu yüzden laptopa geçmek istiyorum.
İnan ki laptopun arıza çıkarma potansiyeli daha yüksek.

Kimler özendiriyor sizi çöptoplara ya? Aldığın performansı alamazsın aynı fiyatta bir çöptopla. Keşke yapmasaydım Allah da belamı versin dersin.
Hocam aslında kullanıcıya yeten bir laptop olunca çok rahat oluyor. Ben desktoptan laptopa geçtim ve çok daha iyi oldu benim için. Şehir dışına gidince bilgisayarım da geliyor, arada bir salona götürüp kol bağlayıp TV ile oyun oynuyorum, yatağa geçip dizi izliyorum vs.

Herkese merhaba, Arc A750+Ryzen 5 5600'lü bir sistemim var bu sistemi satıp 30 bin TL bandında laptop almak mantıklı olur mu?

Hayır ders için lazımsa 2.el Excel vb açan bir laptop al yeter bende tam tersi masaüstüne geçiyorum laptop gibi iğrenç bir şey yok çok yüksek dereceler uçak kalkaemış gibi ses ve düşük FPS
Pcdeki 4060 laptopdaki 4070'ten daha fazla FPS verir.

Bence geçmelisin hocam. Masaüstü gibi harici monitöre muhtaç kendi monitörü olmayan hantal ve ağır bir sisteme bunca yıl katlanılmaz. İstediğin zaman taşıyabileceğin mobil bir PC’ye kesinlikle geçmelisin.