hakano

Uzman
Arkadaşlar LoL oynuyordum, sert bir şekilde masaya vurdum ve dondu bir anda. PC'den "dııııd dııd" diye ses gelmeye başladı, kasadan yeniden başlat tuşu var ona bastım düzeldi. Niye olmuş olabilir? SSD hassas, o yüzden demişler bazıları. Donanıma zarar gelir mi böyle? Çünkü LoL oynuyorum, daha vuracağım masaya :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar LoL oynuyordum, sert bir şekilde masaya vurdum ve dondu bir anda. PC'den "dııııd dııd" diye ses gelmeye başladı, kasadan yeniden başlat tuşu var ona bastım düzeldi. Niye olmuş olabilir? SSD hassas, o yüzden demişler bazıları. Donanıma zarar gelir mi böyle? Çünkü LoL oynuyorum, daha vuracağım masaya :D

Aynısını CS oynarken yaşadım, sebebi için takipteyim 😁.

Eğer montaj sağlam yapılmadıysa bileşenlerden biri yerinden oynamış olabilir RAM, SSD gibi ve son olarak LOL'ü silip çimene dokunmanızı öneririm hayat yaşamayı bilene çok güzel.

Eğer montaj sağlam yapılmadıysa bileşenlerden biri yerinden oynamış olabilir RAM, SSD gibi ve son olarak LOL'ü silip çimene dokunmanızı öneririm hayat yaşamayı bilene çok güzel.
2 yıl oldu alalı ilk defa oldu galiba bu belki 2 dir masaya sağlam vurdum yani ve çalışıyo pc hemen geri açıldı zaten ne olabilir kablo hareket mi ediyo ram,ssd sizce ne oluyor yani onu merak ediyorum bir düşüncezni fikriniz var mı ve mesela sizce pc bozulur mu tamamen ekran kartı vb kısa devre falan olur mu

Masaya vurduğunda oluşan sarsıntının anakart üzerindeki bir bileşeni (RAM, ekran kartı veya SSD tahminen) anlık olarak yerinden oynatmasından kaynaklanmış. Sistem o an veri akışını kestiği için işlemci döngüde kalmış ve seste takılma yapmış herhalde. SSD'ye bir şey olmamıştır merak etme.