Dün yaşadım. Kız arkadaşla Valorant oynarken öldüm ve nedense masaya vurdum. Masam çalışma masası olduğu için çok sağlamdır hareket dahi etmez, vurduktan sonra dinlediğim şarkı kasarak ilerlemeye başladı. Oyun bir anda 4 FPS sabit oldu ve üstte "sunucu düşük FPS" uyarısı verdi, masaüstüne zar zor geldim. Enteresan biçimde masaüstü de 4 FPS sabit idi.
Sistemi yeniden başlattım düzeldi ama içime bir dert olmadı değil. Ekran kartım ASUS ROG 1070 ve destek aparatı ile kullanıyorum eğik durmaması için. Kablolarım gayet sağlam en ince ayrıntısına kadar uğraşıyorum her seferinde. Sonrasında bir sorun açar mı başıma?
Bad sector yok da çok uzun süre çalıştırılmış HDD'ler, şimdilik oyunları tutmak için dinamik olarak kullanıyorum, 2 adet SSD ile birleştirdim pek de önemli değil.
Bad sector yoksa, sistemin çalışmasında bir aksaklık yoksa, her şey normal gözüküyorsa bir sorun yoktur. Masaya çok vurmamaya özen gösterin derim, çocukken masaya vurmak suretiyle laptopumu hurda etmiştim
Bad sector yoksa, sistemin çalışmasında bir aksaklık yoksa, her şey normal gözüküyorsa bir sorun yoktur. Masaya çok vurmamaya özen gösterin derim, çocukken masaya vurmak suretiyle laptopumu hurda etmiştim
İçerisindeki HDD darbelere karşı hassas olduğundan bozulabiliyor. Diğer parçaların da şiddetli darbelere dayanıklı olduğu pek söylenemez ama yıllar önce arkadaşımın bilgisayarını aracın bagajından alırken kaldırıma düşürmüştük, kasası yamulmasına rağmen sorunsuz çalışmıştı Biraz da şans işi yani.
İçerisindeki HDD darbelere karşı hassas olduğundan bozulabiliyor. Diğer parçaların da şiddetli darbelere dayanıklı olduğu pek söylenemez ama yıllar önce arkadaşımın bilgisayarını aracın bagajından alırken kaldırıma düşürmüştük, kasası yamulmasına rağmen sorunsuz çalışmıştı biraz da şans işi yani.
İçerisindeki HDD darbelere karşı hassas olduğundan bozulabiliyor. Diğer parçaların da şiddetli darbelere dayanıklı olduğu pek söylenemez ama yıllar önce arkadaşımın bilgisayarını aracın bagajından alırken kaldırıma düşürmüştük, kasası yamulmasına rağmen sorunsuz çalışmıştı biraz da şans işi yani.