Techh

Uzman
Yer
Ekzosfer
Merhaba.

Asıl sorum: (Sebebini öğrenmek isterseniz ikinci paragrafı okuyabilirsiniz.)

Online KMS ile 180 günlük bir aktivasyon sağlamak istiyorum ve yenileme olmadan, bu süre sonunda aktivasyonun silinmesini istiyorum ancak yönteme güvenebilir miyim ve 180 günün sonunda aktivasyonun silineceğinden emin olabilir miyim?

Yeni bir cihaz satın aldığımda aktivasyonlarımı, SağlamLisans üzerinden anahtar satın alarak gerçekleştiriyordum. Detaylı testler sonrasında, cihazda sorun olmadığını düşündüğümde aktivasyon sağlıyordum ancak bazı sorunlar, sonradan açığa çıkıyor. Bu sebeple satın aldığım anahtarlar çöpe gidiyordu. Elimde sıfır bir cihaz var ve cihazda bir sorun göremedim. Anahtar almadan önce, tam kurulum ardından günlük kullanımda test etmek istiyorum.

MassGrave'in MAS scripti açık kaynak kodlu ve güvenilirdir. HWID yöntemi ile sınırsız etkinleştirme de yapabilirsiniz, herhangi bir sorun olmaz. Gidip key almaya gerek yok. Direkt orijinal Microsoft'un sattığı lisansları alacağım dersen, onlar da 5 K'den fazla bir meblağ.

Merhaba.

Asıl sorum: (Sebebini öğrenmek isterseniz ikinci paragrafı okuyabilirsiniz.)

Online KMS ile 180 günlük bir aktivasyon sağlamak istiyorum ve yenileme olmadan, bu süre sonunda aktivasyonun silinmesini istiyorum ancak yönteme güvenebilir miyim ve 180 günün sonunda aktivasyonun silineceğinden emin olabilir miyim?

Yeni bir cihaz satın aldığımda aktivasyonlarımı, SağlamLisans üzerinden anahtar satın alarak gerçekleştiriyordum. Detaylı testler sonrasında, cihazda sorun olmadığını düşündüğümde aktivasyon sağlıyordum ancak bazı sorunlar, sonradan açığa çıkıyor. Bu sebeple satın aldığım anahtarlar çöpe gidiyordu. Elimde sıfır bir cihaz var ve cihazda bir sorun göremedim. Anahtar almadan önce, tam kurulum ardından günlük kullanımda test etmek istiyorum.
Online KMS asla bulaşmayın, HWID yöntemini kullanın.

Anahtar almak daha mantıklı geliyor. Temiz kurulum sonrasında, tekrardan kullanabiliyorum ancak kalıcı lisanslama da yapmamış oluyorum.
MassGrave'in MAS scripti açık kaynak kodlu ve güvenilirdir. HWID yöntemi ile sınırsız etkinleştirme de yapabilirsiniz, herhangi bir sorun olmaz. Gidip key almaya gerek yok. Direkt orijinal Microsoft'un sattığı lisansları alacağım dersen, onlar da 5 K'den fazla bir meblağ.
HWID kaldırılamıyor ve bu sebeple, tercih etmek istemiyorum.
Online KMS asla bulaşmayın, HWID yöntemini kullanın.
HWID yöntemini, kaldırılamadığı için tercih etmek istemiyorum. Online KMS neden sıkıntılı ?

Anahtar almak daha mantıklı geliyor. Temiz kurulum sonrasında, tekrardan kullanabiliyorum ancak kalıcı lisanslama da yapmamış oluyorum.

Yukarıda yazdığım sebep dolayısıyla anahtar tercih ediyorum.

HWID yöntemini, kaldırılamadığı için tercih etmek istemiyorum. Online KMS neden sıkıntılı?

KMSpico gibi online sunuculara aktarır cihazı ve malware riski var online KMS yönteminde asla tercih edilmez, backdoor girebilir cihaza. Ondan ya HWID tercih edeceksiniz ya da kullanmayacaksınız.

HWID yöntemini, kaldırılamadığı için tercih etmek istemiyorum. Online KMS neden sıkıntılı ?
HWID yönteminin bir zararı yok neden kaldırmak istiyorsunuz ki?

KMSpico gibi online sunuculara aktarır cihazı ve malware riski var online KMS yönteminde asla tercih edilmez, backdoor girebilir cihaza.
Yöntem, Massgrave'in kendi KMS sunucusunu kullanıyor diye biliyorum.
HWID yönteminin bir zararı yok neden kaldırmak istiyorsunuz ki?
Geri döndürülemez şekilde aktivasyon yapmak istemiyorum. Hoşuma gitmiyor.

Yöntem, Massgrave'in kendi KMS sunucusunu kullanıyor diye biliyorum.

Her ne kadar kendi sunucusu olsa da bu sunucuya zararlı bir yazılımın girmeyeceğinin garantisi yok.

Bildiğim kadarıyla HWID lisansının üzerine key yazınca siliniyordu. En kötü sileceğinizde generic keylerden birini yazarsınız lisans iptal olur.