Kendi çapında bölüm birincisisin. Piyasaya çıktığında büyük ihtimalle MC Donalds ve benzeri yerlerde çalışmaya başlarsın... Bölüm birincisi olmanın sana bana kimseye faydası yok. Bu piyasa çok acımasızdır. Özellikle Yapay Zeka daha acımasızdır.

Vay vay laflara bak :D, algoritmalarini hala goremedik niye atmiyorsun GitHub profilini. Ah bir yuz yuze gelsen keske 14-15 yasinda çocuklarin soyle akil vermemesi gerekiyor millete

Vay vay laflara bak :D, algoritmalarini hala goremedik niye atmiyorsun GitHub profilini. Ah bir yuz yuze gelsen keske 14-15 yasinda çocuklarin soyle akil vermemesi gerekiyor millete
yaşa göre zeka dağıtımı da başlamış yaşla akıl arasında bu kadar bağ kuruyorsan GitHub profilinden önce senin mantık devrelerini görmek isterdim bu arada algoritmalar koda dökülür önyargılar ise yoruma sen hangisini tercih ediyorsun

Yaşa göre zeka dağıtımı da başlamış yaşla akıl arasında bu kadar bağ kuruyorsan GitHub profilinden önce senin mantık devrelerini görmek isterdim bu arada algoritmalar koda dökülür ön yargılar ise yoruma sen hangisini tercih ediyorsun

Yaşa göre zeka dağıtımı degil, yaşa gore deneyimden bahsediyorum. Sektorle alakali 0 bilgin var, hatta eksi diyebilirim konusmana bakarak. Sektor hakkinda bu kadar az bilginle mahalle dayisi gibi insanlara akil vermeye kalma. Oyle millete sen CV verirsin ben algoritmami gosteririm deyip te hala GitHub profilini paylasmiyorsan ne diyeyim :D.

Hem Technopat uzerinde hem burada bildigin nefret kusuyorsun yapma artik.