Bence dershaneye falan git diyenleri dinleme, temelin yoksa hiçbir şey öğrenemezsin oralarda. En iyi yöntem kendi çalışma programını yaratmak. Eğer temelin çok zayıfsa rehber matematik öneririm, konuların mantığını anlayıp ardından kolay-orta arası sorular çözmüş olursun ondan sonra gerçekten seni zorlayacak soru kitapları al

Sadece matematik için değil diğer dersleride pekiştirmek için gidiyorum, rehber matematik benim hayatımda gördüğüm en dikkat dağıtıcı, ders anlatmak dışında her şeyi yapan atanamamış öğretmenden başkası değil.

Sadece matematik için değil diğer dersleride pekiştirmek için gidiyorum, rehber matematik benim hayatımda gördüğüm en dikkat dağıtıcı, ders anlatmak dışında her şeyi yapan atanamamış öğretmenden başkası değil.

Mert hocanın Zero matematik kitabına bakabilrisn bende bu sene YKS'ye gireceğim temelim vardı ve sağlamlastırmak için kullanıyorum gayet güzel tavsiye ederim.

Özel ders, dershane vs. diyenleri sakın dinleme yoldaşım. YouTube'dan gayet temel atabilirsin, TYT'deki temel konuları öğrendikten sonra gerisi geliyor zaten. Ben 12. sınıfım ve az çok senin gibiyim, merak etme sadece kitap alarak halledebilirsin.

Mesela şu videoyu bi' izle:

Özel ders, dershane vs. diyenleri sakın dinleme yoldaşım. YouTube'dan gayet temel atabilirsin, TYT'deki temel konuları öğrendikten sonra gerisi geliyor zaten. Ben 12. sınıfım ve az çok senin gibiyim, merak etme sadece kitap alarak halledebilirsin.

Mesela şu videoyu bi' izle:

Temelleri atmak için değilde ayt kısmını halletmek için dershaneye gitmeyi düşünüyorum, çünkü ayt edebiyat ve matematik benim aşırı berabat.