MatePad Air vs iPad 10

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ih4terain
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 226
  • Etiketler Etiketler
    ipad
Fazla kalem kullanımı olacaksa ve iPhone kullanmıyorsanız iPad almayın. iCloud muhabbeti de sadece belli şeylere oluyor. Normal depolama gibi olmuyor. Tab S9 FE Plus öneririm.

SD kart ile depolama arttırabilirsiniz. iPad'de hem kaleme para vereceksiniz hem depolama sorunu çekeceksiniz hem de o kadar para verdiğiniz cihazı kalemle kullanırken lamine cam olmadığından takır tukur ses çıkaracak.

Dostlar kart ekstre gununu bekledigim icin bu pazar Amazon uzerinden iPad 10 sipariş verdim ve pazartesi gunu yani bugün sabah saatlerinde elime ulasti.
Oncelikle ilk deneyim olarak cihazdan gercekten memnun kaldim açıkçası.
Ekran konusunda 60Hz olmasi pek bir şey kaybettirmedi desem yeridir, bilgisayar uzerinde iyi oyuncuyumdur ancak mobilde oynadigim oyun zaten cok yok ve eksikligini hissetmedim kullanirken. Sadece ekranin lamine olmamasi isik altinda ve baski uygularken bazen hissediliyor ama normal sartlarda kaliteyi falan etkilemiyor, Apple Pencil ile beraber nasıl olur orasini bilemiyorum simdilik.
64 GB benim gibi bir senaryoda kullanacak birisi icin yeterliymis bu arada ama ne kadar uzun omurlu olur orasi tabii ki tartisilir.
Kullanacagim tum uygulamalari ve akliniza gelebilecek cogu mobil kutuphaneyi kitaplari falan indirdim daha 30GB alanim mevcut, bir de iCloud satin aldim telefonla bu kadar iyi senkronize olmasi beni sasirtti diyebilirim her fotografa videoya saniyesinde erisebiliyorum.
En kisa vakitte Google Fotoğraflar ve Drive'daki tum verilerimi aktarmayi dusunuyorum.
Ek olarak Amazon uzerinden yurt dışından replika bir Apple Pencil aldim henuz elime ulasmadi ulasinca goruslerimi buraya normal Apple Pencil ile karsilastirarak(1.nesil) yazmaya calisirim.
Şu anlik tek eksi verebilecegim nokta WhatsApp'in iPadOS surumu mevcut degilmis, beta surumu var sanirim ancak erisim yok.

1. Nesil'i bence iade edin ve Type-C alın. 1. nesilde uyumluluk sorunları oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…