Uygulandı :matrix: Gibi hareketli emojiler gelebilir

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mister Tux
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 43
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
Bu öneri uygulamaya geçirilmiştir.
Şu an Technopat'ta bulunan kış teması mesela, baktıkça gözlerim yaşarmaya başladı :D

İnanır mısınız, ben de Techolay'da kar tanelerinin eksikliğini hissediyorum... Efektin verdiği canlılık hissi çok hoşuma gidiyor. ❄️

Hareketli ifadelere yorumum: Kimilerini rahatsız edebilir. İlla gelecekse de isteğe bağlı devre dışı bırakma seçeneği gelebilir belki, eğer mümkünse.

İnanır mısınız, ben de Techolay'da kar tanelerinin eksikliğini hissediyorum... Efektin verdiği canlılık hissi çok hoşuma gidiyor. ❄️

Hareketli ifadelere yorumum: Kimilerini rahatsız edebilir. İlla gelecekse de isteğe bağlı devre dışı bırakma seçeneği gelebilir belki, eğer mümkünse.

Technopat'ta efekti iptal etmek var. Tabii varsayilan olarak geldigi icin sayfaya agir bir yuk bindiriyor orasi ayri bir mesele.

Aynen en azından kendisi ile birlikte öyle bir özellik gelirse güzel olacaktır.

Geri
Yukarı Alt