pawEn

Üstün
Yer
Plant Dingolfing, Almanya
Merhabalar herkese iyi sosyaller,

30 Ocak tarihinde aldığım Lisbon model adıyla bilinen siyah kot pantolonumun sol bacak tarafındaki bir dikişte açılma oluştu kendi kendine ve bildiğiniz şekilde daire şeklinde boşluk oldu ve kotun içini gösteriyor yani biraz büyürse bacağım gözükecek.

20250225_170350.webp
20250225_170236.webp

Daha 1 ay olmadı alalı. Sanırım Mavi 2 yıllık bir garanti sunuyor ancak bunun yazdığı hiçbir yer göremedim. 1 aylık iade/değişim süresi falan da var sanırım.

@SF26 @yunus @Toby Fox @Ruindry
Bildiğiniz, bu konularda bilgili birisi var ise etiketlerseniz sevinirim.

Bu durumda ne yapmalıyım? Fotoğrafını da alt ya da üste bir yere bıraktım.

30 Ocak tarihinde aldığım Lisbon model adıyla bilinen siyah kot pantolonumun sol bacak tarafındaki bir dikişte açılma oluştu kendi kendine ve bildiğiniz şekilde daire şeklinde boşluk oldu ve kotun içini gösteriyor yani biraz büyürse bacağım gözükecek.

Eki Görüntüle 127996Eki Görüntüle 127997

Daha 1 ay olmadı alalı. Sanırım Mavi 2 yıllık bir garanti sunuyor ancak bunun yazdığı hiçbir yer göremedim. 1 aylık iade/değişim süresi falan da var sanırım.

Hocam Mavi'nin pantolonları eskisi gibi kaliteli değil benzer sorun bende de çıktı. Ben mağazaya götürmüştüm değişim yapmışlardı. Elinde fatura varsa sen de yapabilirsin.

Mağazaya kasaya götürüp değişim yaptırabilirsin diye biliyorum.

Merhaba herkese iyi sosyaller,

30 Ocak tarihinde aldığım lisbon model adıyla bilinen siyah kot pantolonumun sol bacak tarafındaki bir dikişte açılma oluştu kendi kendine ve bildiğiniz şekilde daire şeklinde boşluk oldu ve kotun içini gösteriyor yani biraz büyürse bacağım gözükecek.

Daha 1 ay olmadı alalı. Sanırım mavi 2 yıllık bir garanti sunuyor ancak bunun yazdığı hiçbir yer göremedim. 1 aylık iade/değişim süresi falan da var sanırım.

Mavi pantolonlarında kendileri tarafından bir hata yapılmışsa değişim yapıyor, pantolonu bir mavi şubesine götürün incelemeye alıp size döneceklerdir.

Hocam Mavi'nin pantolonları eskisi gibi kaliteli değil benzer sorun bende de çıktı. Ben mağazaya götürmüştüm değişim yapmışlardı. Elinde fatura varsa sen de yapabilirsin.
Online alışveriş zaten hocam fatura var her türlü.
Merhaba. Mavi'nin herhangi şubesine gidiyorsunuz. Etiket koparılmış olsa da, elbise yıkanmış olsa da ürünü teslim alıp incelemeye gönderiyorlar. Hata çıktığı zaman size iade ve değişim konusunda yardımcı oluyorlar.
Peki, anladım ancak bu 2 yıl garanti neyin nesi? Sosyal medyada anında değiştiriyorlar mağazada garanti süresinde olduğu sürece diyenler var reelslerde.

Bu dikiş söküğü ve delik oluşmasının benimle de bir alakası yok. İllaki incelemeye mi gidecek?
@adios

Mağazaya kasaya götürüp değişim yaptırabilirsin diye biliyorum.
O an değişim yapıyorlar mı direkt? Yakın zamanda şehir dışına çıkmam gerekiyor da incelemeye alacaklar da incelenecekte ohooo yani.

Online alışveriş zaten hocam fatura var her türlü.

Peki, anladım ancak bu 2 yıl garanti neyin nesi? Sosyal medyada anında değiştiriyorlar mağazada garanti süresinde olduğu sürece diyenler var reelslerde.

Bu dikiş söküğü ve delik oluşmasının benimle de bir alakası yok. İllaki incelemeye mi gidecek?
@adios

O an değişim yapıyorlar mı direkt? Yakın zamanda şehir dışına çıkmam gerekiyor da incelemeye alacaklar da incelenecekte ohooo yani.

Bir Instagram videosunda direk Kasadaki görevli inceleyip yenisini vermişti. Değişmiş midir bilmiyorum.

Hayır yapmıyorlar, (En azından bana yapmadılar) 1 hafta inceleme süresi verdiler. 1 hafta sonunda aradılar gidip ürünü teslim aldım.