Windows 7

Yetkin
Makaleler
2
Yer
İstanbul
Arkadaşlar öncelikle herkese selam,

3 hafta önce MediaMarkt'tan Tecno Phantom X2 teşhir bir şekilde satın aldım. Satın almadan önce telefonda AMOLED yanığı olduğunu oradaki çalışana söyledim ve onun AMOLED yanığı olmadığını iddia etti, 1 haftaya geçeceğini söyledi sözüne güvendim ve 3 hafta oldu. Telefonumun arkasında salak saçma yazılar var. Yok dünyanın ilk portre lensli telefonu, yok Tecno Fantom yazılım özelliklerinin yazdığı metin bile telefonun ekranında görünüyor komple. Gördükçe telefonu kırasım geliyor. Bu AMOLED yanığı olayı telefonu aldığımdan beridir var ve ne yapacağımı bilmiyorum, bana yol gösterir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
O geçmez. Teşhir olduğu için ekranı sürekli açık oluyor. Ekranın da aynı ekranda sürekli açık beklemesinden dolayı AMOLED yanığı oluşması normal.

Kusurlu ürün olarak değerlendirilemez mi ben 22 bin liraya aldım Hepsiburada'da 15 bin liraya sıfırı satılıyor.

Kusurlu ürün olarak değerlendirilemez mi ben 22 bin liraya aldım Hepsiburada'da 15 bin liraya sıfırı satılıyor.
Almadan önce bakmadın mı internetteki fiyatına?

"satın almadan önce telefonda AMOLED yanığı olduğunu oradaki çalışana söyledim" bile bile lades demişsin. Hem fazla fiyat, hem de sorunlu ürün.

Arkadaşlar öncelikle herkese selam,

3 hafta önce MediaMarkt'tan Tecno Phantom X2 teşhir bir şekilde satın aldım. Satın almadan önce telefonda AMOLED yanığı olduğunu oradaki çalışana söyledim ve onun AMOLED yanığı olmadığını iddia etti, 1 haftaya geçeceğini söyledi sözüne güvendim ve 3 hafta oldu. Telefonumun arkasında salak saçma yazılar var. Yok dünyanın ilk portre lensli telefonu, yok Tecno Fantom yazılım özelliklerinin yazdığı metin bile telefonun ekranında görünüyor komple. Gördükçe telefonu kırasım geliyor. Bu AMOLED yanığı olayı telefonu aldığımdan beridir var ve ne yapacağımı bilmiyorum, bana yol gösterir misiniz?
Telefonda bariz bir kusur varken niye aldınız ki? Satıcıya güvenmişsiniz yapacak bir şey yok. Garantiye yollayın değişim isteyin.

Almadan önce bakmadın mı internetteki fiyatına?

"Satın almadan önce telefonda AMOLED yanığı olduğunu oradaki çalışana söyledim" bile bile lades demişsin. Hem fazla fiyat, hem de sorunlu ürün.

Ya hocam işler şöyle gelişti babam MediaMarkt'a gitmiş bende dedim şu modeli bulabilirsen söyler misin baba diye oda bulmuş bende dedim bulduysan geliyorum o zaman bekle dedim ben gelene kadar almış telefonu ekranı direk dikkatimi çekti söyledim adama 3 4 sefer ısrarla söyledim adam da benimle sert konuşmaya başladı AMOLED yanığı değil geçer falan diye bende fazla uzatmak istemedim çıktım tüm olay böyle gelişti.

Arkadaşlar bu arada yeni bir haberim var.
KVK'ya garantiye götürdüm benden 4300 lira ekran değiştirme tutarı istendi bir de ürünün ayıplı mal olduğuna dair bir rapor yazdılar o raporla bugün MediaMarkt'a gittim ve bana tüketici hakları hakem heyetine başvurmamı söylediler ondan sonra yönetimden birisi geldi kağıtları okudu ve onlarla fısıldaşarak bir şeyler konuştular mahkemeyi bariz kaybederiz satış detayları kağıdında teşhir ürünün herhangi bir sorunundan bahsedilmemiş dedi ondan sonra adam kulağıma eğilip biz bu ekran yaptırma parasını karşılarız gibisinden şeyler söylediler bende net bir şey diyemem deyip oradan ayrıldım adam beni arayacağını söyledi mahkemeye vermemden acayip korktuklarını hissettim sizce mahkemeye vermeli miyim yoksa adamlar telefonun ekran ücretini karşılarız gibisinden takılıyorlar ben değişim istedim telefonun misli ile değişimini isteme hakkım var hukuken ayıplı mal sattılar bana ama teşhir olduğu için öyle bir şey yapamıyoruz dediler doğru mu yalanmı bilemedim ne olur yol gösterin daraldım bunları yazarken fenalık geldi.