SafakB

Uzman
Makaleler
1
Merhaba,

Eski bir mega hesabımı buldum ancak paket alınmadığı için klasörler dursa da içeriklerini empty olarak görüyorum. Bunu kurtarmanın bir yolu var mıdır? Önemli resimlerim vs vardı.

Merhaba,

Eski bir mega hesabımı buldum ancak paket alınmadığı için klasörler dursa da içeriklerini empty olarak görüyorum. Bunu kurtarmanın bir yolu var mıdır? Önemli resimlerim vs vardı.
  • Mega.io hesabınızdaki verilere erişim sağlamak için öncelikle hesabınıza giriş yapın.
  • Eğer dosyalarınız görünmüyorsa, "Tüm dosyalar" sekmesini kontrol edin ve “silinmiş dosyalar” klasörünü gözden geçirin.
  • Hala içerik göremiyorsanız, Mega.io’nun destek ekibiyle iletişime geçmenizi öneririm. Destek talebi oluşturduğunuzda, durumu açıklayın ve içeriklerinizi kurtarma konusunda yardım isteyin.
  • Ayrıca, e-posta ile kayıtlı hesabınızda herhangi bir geri yükleme veya hesap kurtarma seçeneği olup olmadığını kontrol edin.
  • Hesabınızın durumunu ve sınırlamaları göz önünde bulundurarak, kullandığınız hesabın belirli bir süre boyunca etkin kalmadığı durumlarda verilerin silinmiş olabileceğini unutmayın.

Sonuç olarak, doğrudan kurtarma imkanı olmayabilir, ancak destek ekibiyle iletişime geçmek en iyi yol olacaktır.