Makaleler
1
Uzun zamandır Meiuzi marka telefona denk gelmemiştim. Meizu 21 Note modeli tanıtıldı, cihazda ultrasonik parmak izi okuyucusu mevcut.

Meizu-21-Note-1.webp

🔴 Ekran: 6.78 inç – OLED 120 Hz yenileme hızı

🔴 İşlemci: Qualcomm Snapdragon Gen 2

🔴 Arka kamera: 200 MP OIS ana kamera + 12 MP Ultra geniş açılı kamera + 5 MP derinlik sensörü

🔴 Ön kamera: 32 MP

🔴 RAM kapasitesi: 8 GB / 16 GB

🔴 Depolama: 256 GB / 512 GB

🔴 Pil: 5500 mAh 65W

🔴 Sistem: Android 14

Telefonun fiyatı 360 dolar (11.607, 62 TL)

Kaynak: Meizu 21 Note tanıtıldı, işte özellikleri

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir modelde gidip 6 inç çıkarsın artık be kardeşim. Sırf bunun yüzünden gittim S23 aldım. Şöyle hafif ince ve Max 6 inç civarı telefon çıkarmak bu kadar mı zor? 6.5 inç civarı kafam kadar telefonu cebinize nasıl sığdırıyorsunuz?

Bana mı ucuz geldi yoksa ucuz mu? Ek olarak keşke adında Note olan telefonlara bi' kalem koysalar. Adında Note olan her telefona bir umutla bakıyorum kalem var mı diye ama olmuyor.

8 Gen 3 degil 8 Gen 2 bulunuyor ve diger degerler de yanlis.
Cinceyle ugrasmak istemezseniz:

8 Gen 3 degil 8 Gen 2 bulunuyor ve diger degerler de yanlis.
Cinceyle ugrasmak istemezseniz:
Olabilir düzeltirim.

Uzun zamandır Meiuzi marka telefona denk gelmemiştim. Meizu 21 Note modeli tanıtıldı, cihazda ultrasonik parmak izi okuyucusu mevcut.

Eki Görüntüle 47796

🔴 Ekran: 6.78 inç – OLED 120 Hz yenileme hızı

🔴 İşlemci: Qualcomm Snapdragon Gen 2

🔴 Arka kamera: 200 MP OIS ana kamera + 12 MP Ultra geniş açılı kamera + 5 MP derinlik sensörü

🔴 Ön kamera: 32 MP

🔴 RAM kapasitesi: 8 GB / 16 GB

🔴 Depolama: 256 GB / 512 GB

🔴 Pil: 5500 mAh 65W

🔴 Sistem: Android 14

Telefonun fiyatı 360 dolar (11.607, 62 TL)

Kaynak: Meizu 21 Note tanıtıldı, işte özellikleri

Maalesef global pazardan çekileli yıllar oluyor ve zamanında güncelleme konusunda da Çin pazarında çok eleştirildi yeni cihazların Android 10 u bile doğru düzgün veremediler (X8 ve Note 8 için İptal edilmişti) Flyme 9 tanıttılar onu da yine eski cihazlarda stabil olarak yayınlayamadılar en son beta da kaldı. (16 serisi)

Ondan sonra firma biraz düzeldi ama global pazara geri dönmedi. Flyme Arayüzü güzel çok güzel ama Çin pazarında satılıyor sadece.