kabotajbayramı
Becerikli
Özelden mesaj atmayı bilmiyorum hocam siz atabilecek misiniz?siz anydesk indirin bana özelden ekran görüntüsü atın bağlanayım pcye uzaktan yapalım
Özelden mesaj atmayı bilmiyorum hocam siz atabilecek misiniz?siz anydesk indirin bana özelden ekran görüntüsü atın bağlanayım pcye uzaktan yapalım
1 940 424 962.
@blackrock hocam yardımcı oldu tak diye kurdu sağ olsun. Değerli vakti için teşekkür ederim.
1 940 424 962.
@blackrock hocam yardımcı oldu tak diye kurdu sağ olsun. Değerli vakti için teşekkür ederim.
Hiç aklıma gelmedi hocam. Blackrock hocanın vakti olursa belki kaydeder bir video.Keşke kayıtta etseydiniz diğerlerine kılavuz olurdu.
br lan seçin ve kaydedinHiç aklıma gelmedi hocam. Blackrock hocanın vakti olursa belki kaydeder bir video.
Şu anda da internete erişim konusunda sıkıntı yaşıyorum. Protokolü PPPoE'ye çektim. Tüm VLAN ID'leri denedim ama işe yaramadı. İnternete erişemiyorum kullanıcı adı şifremle. Neden olabilir?
Hocam bir şekilde hallettim ama nasıl hallettiğimi tam hatırlamıyorum. Hardware offloading kullandığımda bufferbloat olmadığını (A+) görüyorum. SQM kurduğumda bir şey değişmiyor. Gerek var mı SQM'e? Ayrıca önerebileceğiniz paketler var mıdır?br lan seçin ve kaydedin
ben kablonette sıkıntısız kullanıyorum
Hocam bir şekilde hallettim ama nasıl hallettiğimi tam hatırlamıyorum. Hardware offloading kullandığımda bufferbloat olmadığını (a+) görüyorum. SQM kurduğumda bir şey değişmiyor. Gerek var mı SQM'e? Ayrıca önerebileceğiniz paketler var mıdır?
Bir de kablosuz ağı tek kanaldan 2.4/5 GHz şeklinde verebiliyor muyum?
SQM kurduğumda bir şeyin değişmediğini fark ettim hocam hardware offloading ile beraber çalışmıyorlar. Hardware offloading ise zaten bufferbloat konusunda fazlasıyla yardımcı oluyor packet steering ile beraber. Sadece wireless performansından pek memnun değilim cihazın ama sanırsam en kaliteli cihaz da olsa evin bir ucundan öbür ucuna stabil bir bağlantı sağlaması çok mümkün değil. Elimdeki Türk Telekom'un verdiği modemi belki çoklayıcı olarak kullanmanın bir yolunu bulursam salona interneti daha rahat taşıyabilirim. 2.4 GHZ'de bile kapsama alanı yeterli gelmiyor ama biraz daha stabil eski modemime kıyasla. Wireless ayarlarını çok araştırdım ama kendi yaptıklarım hariç farklı bir ayara rastlamadım.Ben zapret, luci-App-HTTPS-DNS-proxy, luci-App-irqbalance, luci ttyd, luci-App-SQM paketlerini kullanıyorum ayrıca AdBlock olarak AdBlock-lean kullanıyorum kurulumu aşırı basit ve packet sheering ayarını all CPU olarak kullanıyorum böylece sistem bütün çekirdekleri kullanabiliyor.