Hocam kısaca anlatayım. Böyle bir adaptöre sahibim markası yukarıda verilen mercuys MW300'um. Sürücülerini kuruyorum fakat sorun yine aynı. Modeme uzak PC ondan olabilir fakat eski Wireless adaptörümde böyle bir sorun yoktu. Bir oyun bile indirirken internet gidiyor. Bunun çözümünü bilen var mı?
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Antensiz modellerde bu durum malesef biraz normal. Eski aparatiniz neydi?Hocam kısaca anlatayım. Böyle bir adaptöre sahibim markası yukarıda verilen mercuys MW300'um. Sürücülerini kuruyorum fakat sorun yine aynı. Modeme uzak PC ondan olabilir fakat eski Wireless adaptörümde böyle bir sorun yoktu. Bir oyun bile indirirken internet gidiyor. Bunun çözümünü bilen var mı?
Antensiz modellerde bu durum malesef biraz normal. Eski aparatiniz neydi?Hocam kısaca anlatayım. Böyle bir adaptöre sahibim markası yukarıda verilen mercuys MW300'um. Sürücülerini kuruyorum fakat sorun yine aynı. Modeme uzak PC ondan olabilir fakat eski Wireless adaptörümde böyle bir sorun yoktu. Bir oyun bile indirirken internet gidiyor. Bunun çözümünü bilen var mı?
Antensiz modellerde bu durum maalesef biraz normal. Eski aparatiniz neydi?
TP-Link bir şeydi hocam. Beyaz bir alet fakat markasını bilmiyorum ne yazık ki.
Anten varsa sebep tamamen anten. Cipin markasi ve modeli, flasin yapisi ve sekli gibi turlu turlu ilgincsel sebepler var.TP-Link bir şeydi hocam. Beyaz bir alet fakat markasını bilmiyorum ne yazık ki.
Ama anten onemli. Diger turlu vallaha cekmiyor.
Tp Link de iyi markadır Mercuys gibi. Markasina modeline gore degisecek haliyle.
Anten varsa sebep tamamen anten. Cipin markasi ve modeli, flasin yapisi ve sekli gibi turlu turlu ilgincsel sebepler var.
Ama anten onemli. Diger turlu vallaha cekmiyor.
TP-Link'de iyi markadır mercuys gibi. Markasina modeline gore degisecek haliyle.
Evet antenliydi o kırılmasaydı keşke neyse teşekkürler cevaplar için.