Detaylar
Kim cevapladı?Halihazırda zaten düzenlendiğinde/silindiğinde ilgili üyeye bildirim gönderiliyor.Kullanıcı mesajında düzenleme yaptığı zaman bildirim gelsin. Böylece yapılan hatanın fark edilmesi ve ona göre yanıt verilmesi daha kolay olur.
Eğer çok eski bir mesaj ya da art arda düzenlenen bir içerikse insiyatif alınarak gönderilmeyebilir.
İnsiyatif alınmasın o zaman, millet neyin düzenlendiğini görmek istiyor işte.Halihazırda zaten düzenlendiğinde/silindiğinde ilgili üyeye bildirim gönderiliyor.
Eğer çok eski bir mesaj ya da art arda düzenlenen bir içerikse insiyatif alınarak gönderilmeyebilir.
Sonuçta üyenin yazdığı mesaja müdahale etmiş oluyorsun, üyenin bunu bilmesi en doğal hakkıdır.
SF26
Üstün
Çok eski mesajlarda bunun yapılmasının kişiye katkısı yok, bu sebeple gereği de yok gibi.İnsiyatif alınmasın o zaman, millet neyin düzenlendiğini görmek istiyor işte.
Sonuçta üyenin yazdığı mesaja müdahale etmiş oluyorsun, üyenin bunu bilmesi en doğal hakkıdır.
Bu arada @sickboyrari hocamın bahsettiği durumu ben çokça yaşadım -özellikle rehberlerimde düzenlemeler yapılırken bildirim atıldı- o sebeple bence gereği yok ama kağıt üstünde mantıklı olduğu için +ladım.
Önemli olan bildirmektir, doğrusu da budur. En azından kullanıcı neyin düzenlendiğini fark eder ve bir sonraki mesajlarında ona göre dikkatli olur. Mesajın eski ya da yeni olmasının hiçbir önemi yok.Çok eski mesajlarda bunun yapılmasının kişiye katkısı yok, bu sebeple gereği de yok gibi.
Bu arada @sickboyrari hocamın bahsettiği durumu ben çokça yaşadım -özellikle rehberlerimde düzenlemeler yapılırken bildirim atıldı- o sebeple bence gereği yok ama kağıt üstünde mantıklı olduğu için +ladım.
Biz zaten @sickboyrari hocamıza dünyayı kurtarın demiyoruz, altı üstü sebebi bildirilsin yeterli diyoruz.
- Makaleler
- 20
@8731, Bazen herhangi bir mesajda virgül veya nokta eksiği olunca anlık düzenleyip geçtiğimiz bile olabiliyor. Özellikle ben gün içerisinde bu sebeple 100-200'e yakın mesaj düzenlemekteyim. Her düzenlenen mesaj için bildirim geliyor olsaydı bir zaman sonra bildirimleriniz sadece moderasyonun bildirimleri ile dolup taşardı.
Gerektiği yerde bildirim gönderiliyor, gönderilmeyen bildirimler için ilgili mesajı raporlayıp neden düzenlendiğini veya mesajı yazarken nerede hata yaptığınızı sorabilirsiniz.
Ek olarak bazen düşündüğünüzden de yoğun olabiliyoruz, bu sebeple bildirimler atlanıyor olabilir.
Gerektiği yerde bildirim gönderiliyor, gönderilmeyen bildirimler için ilgili mesajı raporlayıp neden düzenlendiğini veya mesajı yazarken nerede hata yaptığınızı sorabilirsiniz.
Ek olarak bazen düşündüğünüzden de yoğun olabiliyoruz, bu sebeple bildirimler atlanıyor olabilir.
Hocam demek istediğimi tam olarak anlatamadım, o da benim hatam. Mesajın içeriğine yapılan müdahelelerde bildirilmesi gerekiyor zaten. Yazım hatalarında bildirmek zaten gereksiz ve bu zahmetli bir iş.@8731, Bazen herhangi bir mesajda virgül veya nokta eksiği olunca anlık düzenleyip geçtiğimiz bile olabiliyor. Özellikle ben gün içerisinde bu sebeple 100-200'e yakın mesaj düzenlemekteyim. Her düzenlenen mesaj için bildirim geliyor olsaydı bir zaman sonra bildirimleriniz sadece moderasyonun bildirimleri ile dolup taşardı.
Umarım şimdi derdimi daha iyi anlatabilmişimdir.
SF26
Üstün
Mesaj içeriğine yapılan müdahalelerde zaten bildirim atılıyor hocam, diğerlerinde atılmasından bahsediyorsunuz.Hocam demek istediğimi tam olarak anlatamadım, o da benim hatam. Mesajın içeriğine yapılan müdahelelerde bildirilmesi gerekiyor zaten. Yazım hatalarında bildirmek zaten gereksiz ve bu zahmetli bir iş.
Umarım şimdi derdimi daha iyi anlatabilmişimdir.
Hocam pardon ben olayı biraz farklı anlamışım.Mesaj içeriğine yapılan müdahalelerde zaten bildirim atılıyor hocam, diğerlerinde atılmasından bahsediyorsunuz.