Elma ısıran
Üstün
Hmm bunu bilmiyordum. Bu da önemli bir bilgiymiş.Buna ek olarak eger oyunu Epic Games uzerinden aldiysan, ceviri uyumsuz.
Hmm bunu bilmiyordum. Bu da önemli bir bilgiymiş.Buna ek olarak eger oyunu Epic Games uzerinden aldiysan, ceviri uyumsuz.
Yok steam uzerinden ve redux yaziyorBuna ek olarak eger oyunu Epic Games uzerinden aldiysan, ceviri uyumsuz.
O zaman sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz. Bir de size tavsiyem oyun serisi boyunca karakter sesini Rusca kullanın. İngilizce olunca ağzım yamuluyordu dinlerken, aksanla konuşuyorlar. Oyun deneyimi acısından size öneririm. Zaten Rusya'da gecen bir oyunu Rusca oynamak daha zevkli.
2033 ve Last Light'i 3 kere bir kez Epic, iki defa Steam'den bitirdim. Ücretsiz aldığım oyuna doymadığım için Steam'de para vermiştim. Oyunu yalayıp yuttum bir nevi. Şimdi yeni oyunlarini bekliyorum
Ben de çok sevdim oyunları ama defalarca bitirmedim tabii. Oynarken çok güzel tadını çıkardım ama mekanlarda uzun uzun dolaşıyordum özellikle metro istasyonu içinde olan biteni, insanları, detayları inceleye inceleye yürüyordum. Atmosfer oyunu...2033 ve Last Light'i 3 kere biri Epic, ikisi Steam'den bitirdim. Ücretsiz aldığım oyuna doymadığım için Steam'de para vermiştim. Oyunu yalayıp yuttum bir nevi. Şimdi yeni oyunlarini bekliyorum![]()
Hocam bu arada siralama yanlis degil di mi? 2033, last night ve exodus olarak?O zaman sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz. Bir de size tavsiyem oyun serisi boyunca karakter sesini Rusca kullanın. İngilizce olunca ağzım yamuluyordu dinlerken, aksanla konuşuyorlar. Oyun deneyimi acısından size öneririm. Zaten Rusya'da gecen bir oyunu Rusca oynamak daha zevkli.
2033 ve Last Light'i 3 kere bir kez Epic, iki defa Steam'den bitirdim. Ücretsiz aldığım oyuna doymadığım için Steam'de para vermiştim. Oyunu yalayıp yuttum bir nevi. Şimdi yeni oyunlarini bekliyorum![]()
Oynarken çok güzel tadını çıkardım ama mekanlarda uzun uzun dolaşıyordum özellikle metro istasyonu içinde olan biteni, insanları, detayları inceleye inceleye yürüyordum. Atmosfer oyunu...
Bir de erkekler ağlamaz derler...ozellikle Exodus cok duygusal. Özellikle sonu beni çok duygulandırmıştı.