Yok steam uzerinden ve redux yaziyor
O zaman sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz. Bir de size tavsiyem oyun serisi boyunca karakter sesini Rusca kullanın. İngilizce olunca ağzım yamuluyordu dinlerken, aksanla konuşuyorlar. Oyun deneyimi acısından size öneririm. Zaten Rusya'da gecen bir oyunu Rusca oynamak daha zevkli.

Hmm bunu bilmiyordum. Bu da önemli bir bilgiymiş.
2033 ve Last Light'i 3 kere bir kez Epic, iki defa Steam'den bitirdim. Ücretsiz aldığım oyuna doymadığım için Steam'de para vermiştim. Oyunu yalayıp yuttum bir nevi. Şimdi yeni oyunlarini bekliyorum😆:coffee:

2033 ve Last Light'i 3 kere biri Epic, ikisi Steam'den bitirdim. Ücretsiz aldığım oyuna doymadığım için Steam'de para vermiştim. Oyunu yalayıp yuttum bir nevi. Şimdi yeni oyunlarini bekliyorum😆:coffee:
Ben de çok sevdim oyunları ama defalarca bitirmedim tabii. Oynarken çok güzel tadını çıkardım ama mekanlarda uzun uzun dolaşıyordum özellikle metro istasyonu içinde olan biteni, insanları, detayları inceleye inceleye yürüyordum. Atmosfer oyunu...

O zaman sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz. Bir de size tavsiyem oyun serisi boyunca karakter sesini Rusca kullanın. İngilizce olunca ağzım yamuluyordu dinlerken, aksanla konuşuyorlar. Oyun deneyimi acısından size öneririm. Zaten Rusya'da gecen bir oyunu Rusca oynamak daha zevkli.

2033 ve Last Light'i 3 kere bir kez Epic, iki defa Steam'den bitirdim. Ücretsiz aldığım oyuna doymadığım için Steam'de para vermiştim. Oyunu yalayıp yuttum bir nevi. Şimdi yeni oyunlarini bekliyorum😆:coffee:
Hocam bu arada siralama yanlis degil di mi? 2033, last night ve exodus olarak?

@Noxy06 2033, Last Light, Exodus, Exodus Sam's Story DLC, Exodus Two Colonels DLC. Ilk uc oyun kitap sirasi ile gidiyor 2033,2034,2035 olarak.

Oynarken çok güzel tadını çıkardım ama mekanlarda uzun uzun dolaşıyordum özellikle metro istasyonu içinde olan biteni, insanları, detayları inceleye inceleye yürüyordum. Atmosfer oyunu...

Spoiler vermek gibi olmasin ama ozellikle Exodus cok duygusal. Özellikle sonu beni çok duygulandırmıştı. Last Light'in yüzeye cikan görevleri cok zor ve adami geren cinsten. 2033'teki "Dark Ones" sahnelerinde ben irkiliyordum. Bu arada spoiler vermedim. Zaten 2033'un ilk sahnesinde guzelce tanisacaksiniz "Dark Ones" ile.