AceTeq

Üstün
Makaleler
2
Yer
Başkent
Son düzenleyen: Moderatör:
Bence Deji tercih edin:

Mi 6 için geçen yaz Woyax almıştım bu siteden ve 8-9 aydır çok iyi durumda.

En az montaj için 350 TL alırlar diye düşünüyorum. Soket tamirine de 200 TL dese size en az 550 TL'den daha üst bir fiyat verebilirler. Eski nesil cihazların servis bataryası bile doğru düzgün kalmıyorken Hepsiburada'dan almak ne kadar mantıklıdır bence değildir.

Mi A2 Lite telefonum için almıştım Deji gerçekten çok kaliteli, size de öneririm.
Aldım bakalım, tamir seti ile veriyorlarmış. Hoşuma gitti, bataryayı değiştirebilirim.

Bataryayı değiştirdim, bantları sökmek biraz zor oldu ama hallettim. Şarj durumu eskisine göre inanılmaz derecde fark yarattı.

Son düzenleme:
Aldım bakalım, tamir seti ile veriyorlarmış. Hoşuma gitti, bataryayı değiştirebilirim.

Bataryayı değiştirdim, bantları sökmek biraz zor oldu ama hallettim. Şarj durumu eskisine göre inanılmaz derecde fark yarattı.
Evet o bataryayı sökmek biraz sıkıntı :) Ben bıçağın ucunu büküp çıkarmaya çalışıyordum büyük korkularla :D

Hayırlı olsun hocam.

Mi A2 Lite telefonum için almıştım Deji gerçekten çok kaliteli, size de öneririm.

Hocam telefoncuya sormuştum zamanında, muadil bataryalar 6 ay sonra çöp olur demişti. Sizinkini takalı kaç ay oldu, durumu nasıl?