Oblivion ON

Gelişen
Merhaba arkadaşlar aşağıya iki birbirinden güzel tablet bırakıyorum ve sizden tek birini seçmenizi istiyorum ve neden seçtiğiniz hakkında da açıklama yapmanızı bekliyor olacağım.

1. Xiaomi Pad 7 Pro
2. Honor Magic Pad 2

Ekstradan bunlardan daha iyi cihazlar biliyorsanız lütfen belirtin +

Merhaba arkadaşlar aşağıya iki birbirinden güzel tablet bırakıyorum ve sizden tek birini seçmenizi istiyorum ve neden seçtiğiniz hakkında da açıklama yapmanızı bekliyor olacağım.

1. Xiaomi Pad 7 Pro
2. Honor Magic Pad 2

Ekstradan bunlardan daha iyi cihazlar biliyorsanız lütfen belirtin +

Xiaomi pad 7 Pro. Ekran kalitesi daha iyi hem de biraz daha küçük olması daha taşınabilir hale getiriyor. HyperOS nasıl, onu bilmiyorum ancak gerçekten düzelmişse daha tercih edilebilir gibi duruyor.

Xiaomi pad 7 Pro. Ekran kalitesi daha iyi hem de biraz daha küçük olması daha taşınabilir hale getiriyor. HyperOS nasıl, onu bilmiyorum ancak gerçekten düzelmişse daha tercih edilebilir gibi duruyor.
Hacı saçma bir şekilde Honor'da gyroscope yok bu beni sinir ediyor ya, aklımda birde Samsung Galaxy Tab S10+ var o daha makul geliyor ama onda da 650 nit parlaklık var, ne yapacam bilmiyorum.

Hacı saçma bir şekilde Honor'da Gyroscope yok bu beni sinir ediyor ya, aklımda bir de Samsung Galaxy Tab S10+ var o daha makul geliyor ama onda da 650 nit parlaklık var, ne yapacağım bilmiyorum.

Bence şimdilik bekle. Çünkü Tab S10+ dimensity işlemcisi yüzünden ısınıyor. Bolca şikayet var bu konuda. Bir sonraki nesilde Snapdragon kullanılırsa ancak alınır. 650 nit parlaklığa gelince pek de önemli değil. Güneşin altında oynamadığınız sürece sorun olmuyor. Benim Tab S8'de 500nit parlaklık var. Hiç sıkıntı çıkmıyor.

Bence şimdilik bekle. Çünkü Tab S10+ dimensity işlemcisi yüzünden ısınıyor. Bolca şikayet var bu konuda. Bir sonraki nesilde Snapdragon kullanılırsa ancak alınır. 650 nit parlaklığa gelince pek de önemli değil. Güneşin altında oynamadığınız sürece sorun olmuyor. Benim Tab S8'de 500nit parlaklık var. Hiç sıkıntı çıkmıyor.
Ne için beklemeliyim ki? Ne tür bir cihaz çıkacak ki? Üstteki iki cihazda çıkalı çok yeni değil mi?

Ne için beklemeliyim ki? Ne tür bir cihaz çıkacak ki? Üstteki iki cihazda çıkalı çok yeni değil mi?

Evet ikisi de yeni cihaz. 2 konu için dedim ben.
1) HyperOS düzeldi mi bilmiyorum. Bu da arayüz bakımından sıkıntı çıkarırsa paranız boşa gider.
2) magicos güncellemesi kaç yıl verilecek bu tablete belirsiz. Aldıktan 1-2 yıl sonra eskimesi sizi üzer.
Bu durumlar altında en mantıklı seçenek Samsung oluyor. O da dimensity olduğu için bir sonraki nesilde Snapdragon kullanılması halinde çok daha alınası bir model olur.

Evet ikisi de yeni cihaz. 2 konu için dedim ben.
1) HyperOS düzeldi mi bilmiyorum. Bu da arayüz bakımından sıkıntı çıkarırsa paranız boşa gider.
2) magicos güncellemesi kaç yıl verilecek bu tablete belirsiz. Aldıktan 1-2 yıl sonra eskimesi sizi üzer.
Bu durumlar altında en mantıklı seçenek Samsung oluyor. O da dimensity olduğu için bir sonraki nesilde Snapdragon kullanılması halinde çok daha alınası bir model olur.
1. İngilizce kelime çalışacağım.
2. İngilizce filmler izleyeceğim.
3. Pubg oynayacağım.

Bu üç ihtiyacı karşılayacak tek tablet Xiaomi Pad 7 Pro gibi gözüküyor her ne kadar IPS olsa da en iyi seçenek o şu anda ne dersiniz? Daha birkaç hafta oldu çıkalı bu cihaz.

1. İngilizce kelime çalışacağım.
2. İngilizce filmler izleyeceğim.
3. Pubg oynayacağım.

Bu üç ihtiyacı karşılayacak tek tablet Xiaomi Pad 7 Pro gibi gözüküyor her ne kadar IPS olsa da en iyi seçenek o şu anda ne dersiniz? Daha birkaç hafta oldu çıkalı bu cihaz.
Peki iki üç soru soracağım.
Günlük kaç saat oynayacaksınız?
Sizin için oyun mu önemli yoksa ders çalışmak mı?
Emülatör kurup PlayStation veya Nintendo oyunları oynayacak mısınız?

Nintendo, Playstation nedir onu bilmiyorum bile, yok hayır böyle oyunlar oynamyacağım. Sadece birkaç saat Pubg oynar film izler, kelime ezberler çıkarım yani.

Ders daha önemli, profesyonel Pubg oyuncusu değilim, akıcı 90 HZ oynatı ise yeter.

O zaman Tab S10+ alın. Ekranı gayet güzel hem 7 yıl güncelleme garantisi hem One UI stabilitesi hem de içinden kalem çıkması ile daha iyi olur sizin için.

Ayrıca biraz araştırmam sonucu Tab S10+'ın PUBG'de 120FPS verdiğini gördüm.

Son düzenleme: