Micron A-die AM5 Timing önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Krmm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 96
  • Görüntüleme Görüntüleme 859
Hocam Clear CMOS yaptım 5 defa yine de açılmıyor ya.

Flashback butonu ile karıştırmadın değil mi? Açılmıyor derken, 15 takılı mı kalıyor Q-Code?

Buton bu:

@Krmm PC'nin fişini çek, bu Clear CMOS butona 15 saniye basılı tut. Sonrasında tekrar aç. Bir de böyle dene.

Evet bilgisayarı kapatıp o düğmeye basıyorum, bir şey değişmiyor.

Clear CMOS başarısız oluyor o zaman. Sıfırlandığına dair ekran gelmesi lazım, sonrasında F1 basacaksın. O ekran gelmiyor mu?

Fişe takılıyken ve Power Switch 1 konumda iken o tuşa birkaç saniye basılı tuttuğunda işlemi başlatması lazım. Fişten çekili olmak zorunda değil.

BIOS Flashback de yapabilirsin de Clear CMOS olayını halletmek lazım. BIOS Flashback ile uğraşılmaz devamlı.

Power Switch 1 ne oluyor hocam? Deniyorum şu an tekrardan. Bilgisayar açma tuşuna bastıktan sonra Clear CMOS basacağım bir saniye.

Son düzenleyen: Moderatör:
Power Switch 1 ne oluyor hocam? Deniyorum şu an tekrardan. Bilgisayar açma tuşuna bastıktan sonra Clear CMOS basacağım bir saniye.

Güç kaynağı arkasındaki şalter 1 konumdayken Clear CMOS düğmesine bas. İşlemi başlatacak. Böyle daha iyi olur senin kartta. BIOS sıfırlama olayını çözmen lazım önce. O yüzden açılmıyor.

Basıyorum şimdi CMOS'a.

0 konumdayken 10-15 saniye basılı tut istersen. 1 konumundayken 2-3 saniye basılı tutmak yetiyor. Ben böyle uygularım her zaman. En son 0 konumdayken bir de kasa Power tuşu 5 saniye basılı tut. Sonra sistemi başlat.

0 konumdayken 10-15 saniye basılı tut istersen. 1 konumundayken 2-3 saniye basılı tutmak yetiyor. Ben böyle uygularım her zaman. En son 0 konumdayken bir de kasa Power tuşu 5 saniye basılı tut. Sonra sistemi başlat.

Bu ekran geliyor ama fareyi kıpırdatamıyorum. Klavye de işlemiyor.

Clear CMOS işlemi başarısız çünkü. EXPO açık 6000 MT/s aktif şu anda. Clear CMOS başarılı olamıyor sende.

Ne yapacağım hocam, niye böyle oldu? Stresten kötü oldum şu an iyice.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…