Makaleler
104
Yer
İstanbul
Katılamadığım etkinlik :/ Ama ben katılamasam da kız arkadaşım @Alice Büşra Alçınar katıldı Geekberry olarak :cool:

1715156239060.webp

Bir Microsoft etkinliğine katılmakla ilgilendiğiniz için teşekkür ederiz. Ne yazık ki bu, etkinliğin popülerliğinden dolayı katılma isteğinize olumlu yanıt veremiyoruz.

Microsoft Build: AI Day

Raffles Hotel
Levazım, Koru Sok. Zorlu Center İstanbul, Türkiye
İstanbul, Türkiye 34349
08 Mayıs 2024 Çarşamba ÖÖ 9:00 – ÖS 4:30 (GMT+03:00)
Bu durumun yol açmış olabileceği her türlü rahatsızlıktan dolayı özür dileriz ve sizi gelecekteki etkinliklerde görmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz. Diğer etkinlikler hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız lütfen web sitemizi ziyaret edin - Microsoft Etkinlikleri.​

Katılamadığım etkinlik :/ Ama ben katılamasam da kız arkadaşım @Alice Büşra Alçınar katıldı Geekberry olarak :cool:

Eki Görüntüle 44350
Bir Microsoft etkinliğine katılmakla ilgilendiğiniz için teşekkür ederiz. Ne yazık ki bu, etkinliğin popülerliğinden dolayı katılma isteğinize olumlu yanıt veremiyoruz.

Microsoft Build: AI Day

Raffles Hotel
Levazım, Koru Sok. Zorlu Center İstanbul, Türkiye
İstanbul, Türkiye 34349
08 Mayıs 2024 Çarşamba ÖÖ 9:00 – ÖS 4:30 (GMT+03:00)
Bu durumun yol açmış olabileceği her türlü rahatsızlıktan dolayı özür dileriz ve sizi gelecekteki etkinliklerde görmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz. Diğer etkinlikler hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız lütfen web sitemizi ziyaret edin - Microsoft Etkinlikleri.​
Sağlık olsun. En azından bizden biri gitti. Seni almayıp Alice Büşra Alçınar'ı almaları beni şaşırttı doğrusu. Yani sen daha popüler bir insansın.