Detaylar
Kim cevapladı?GitHub - ShadowWhisperer/Remove-MS-Edge: Uninstall Microsoft Edge silently, through an executable or batch script.
Uninstall Microsoft Edge silently, through an executable or batch script. - ShadowWhisperer/Remove-MS-Edge
Bunlardan herhangi biriyle bu çöpü kaldırabilirsin. Copilot çalışmaz. Gerisini salla gitsin.
Hayattan bıktım
Uzman
CMD ile kaldırmayı denediniz mi? Videodaki gibi CMD ile kaldırdıktan sonra bir reg dosyası oluşturun ve bunu yapıştırıp çalıştırın. Güncelleme yaptıktan sonra Edge'in tekrar yüklenmesini engelliyor.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\EdgeUpdate]
"DoNotUpdateToEdgeWithChromium"=dword:00000001
Hibit ile silebilirsin.Bu illet tarayıcıdan kurtulmak istiyorum ama mevcut yöntemler işe yaramadı, W11 için çözümü var mı ?
Geraltın kılıcı
Üstün
AtlasOS ile Windows'a düzen verebilirsin.Bu illet tarayıcıdan kurtulmak istiyorum ama mevcut yöntemler işe yaramadı, W11 için çözümü var mı ?
Gunner
Uzman
CMD ile kaldırmayı denediniz mi? Videodaki gibi CMD ile kaldırdıktan sonra bir reg dosyası oluşturun ve bunu yapıştırıp çalıştırın. Güncelleme yaptıktan sonra Edge'in tekrar yüklenmesini engelliyor.
Evet hocam çalışmadı. Microsoft her yeni yolu engelliyor sanırım.
Hibit ile siliyorsun kolayca. Denedin mi?Evet hocam çalışmadı. Microsoft her yeni yolu engelliyor sanırım.