Çözüldü Microsoft Flight Simulator 2020 "please insert Game disc" hatası veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

esadomer

Çalışkan
Başlıkta da belirttiğim gibi please insert Game dics hatası alıyorum. Oyuna girerken bu sorunu nasıl çözebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Game Pass'ten oynuyorum.

Görev çubuğunda Ara simgesini seçin, powershell yazın, Windows PowerShell'e sağ tıklayın ve ardından Yönetici olarak çalıştır'ı seçin. Uygulamayı bu sayfaya yükleyin ve Kullanıcı Hesabı Denetimi (UAC) istemini aldığınızda Evet'i seçin. Cihazınızı yeniden başlatın ve oyunu yeniden yüklemeyi deneyin. Microsoftun sitesinde böyle yazıyor birde bunu deneyin isterseniz
Hocam buna gerek kalmadı teşekkürler.
Çözümü Microsoft Store hesabımdan çık gir yaparak çözdüm.
Denetim masasından Windows Defender firewall/izin verilen uygulamalardan açmayı dener misin.?
1722863751522.webp

Bu şekilde gözüküyor.

Görev çubuğunda Ara simgesini seçin, powershell yazın, Windows PowerShell'e sağ tıklayın ve ardından Yönetici olarak çalıştır'ı seçin. Uygulamayı bu sayfaya yükleyin ve Kullanıcı Hesabı Denetimi (UAC) istemini aldığınızda Evet'i seçin. Cihazınızı yeniden başlatın ve oyunu yeniden yüklemeyi deneyin. Microsoftun sitesinde böyle yazıyor birde bunu deneyin isterseniz

Game Pass'ten oynuyorum.

Hocam buna gerek kalmadı teşekkürler.
Çözümü Microsoft Store hesabımdan çık gir yaparak çözdüm.

Son düzenleme:
Çözüm

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt