Merhaba. Bazen tam kusamasam da kusuyorum ve durmadan tuvalete çıkıyorum. Bugün 2 defa kustum ve dondurma yedikten sonra böyle oldu. Su içsem mide bulantım daha çok artıyor. Dilim bembeyazdı. İshal olduğumuz için su kaybediyoruz sanırım. Ekmek vb. şeyleri yemek etkili midir?
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
Gariptir ki aynı zamanda aynı şeyi yaşıyoruz. Acaba bir gıdadan mı diye merak içerisindeyim.
Gariptir ki aynı zamanda aynı şeyi yaşıyoruz. Acaba bir gıdadan mı diye merak içerisindeyim.
Dondurma markasını da söyleyim Dondurmacı Amcaydı
Geçmiş olsun. Bir iki hafta önce bende de oldu ortada gezinen bir virüs/salgın tarzı bir şey var ishal/kusma yapıyor. Doktora giderek verdiği ilaçları kullanarak dikkat etmek lazım.
Randevular da son 4-5 yıldır doğru dürüst alınamıyor ki. Muz cumhuriyeti.
Şahsen bir çeşit virüs olduğunu düşünüyorum. Belki de korona varyantı olabilir. Her ne kadar ilaç verseler de pek faydası olmuyor ben 1 gün çekmiştim en son gidip serum istedim. Ayrıca bu kadar geniş çaplı nasıl yayıldığı konusunu bende merak ediyorum büyük ihtimalle gıda vasıtasıyla yayılıyor.Dondurma markasını da söyleyim Dondurmacı Amcaydıaynen salgın da olabilir annem de aynı şeyi yaşıyor şu an. Abi ishal nasıl bulaşıcı olabilir ya? Vallahi evden çıkmamak lazım. Su içtikçe iyi olmam gerekirken daha beter oluyorum.
Acile git randevu beklersen sıra gelene kadar zaten iyileşmiş olursunDondurma markasını da söyleyim Dondurmacı Amcaydıaynen salgın da olabilir annem de aynı şeyi yaşıyor şu an. Abi ishal nasıl bulaşıcı olabilir ya? Vallahi evden çıkmamak lazım. Su içtikçe iyi olmam gerekirken daha beter oluyorum.
Şahsen bir çeşit virüs olduğunu düşünüyorum. Belki de korona varyantı olabilir. Her ne kadar ilaç verseler de pek faydası olmuyor ben 1 gün çekmiştim en son gidip serum istedim. Ayrıca bu kadar geniş çaplı nasıl yayıldığı konusunu bende merak ediyorum büyük ihtimalle gıda vasıtasıyla yayılıyor.
Malum toplumu yeryüzünden silmeden iyileşmemiz zor gibi. O malum toplum ise Kipa takan toplum.
Bence de hocam şansımızı deneyelim.Şahsen bir çeşit virüs olduğunu düşünüyorum. Belki de korona varyantı olabilir. Her ne kadar ilaç verseler de pek faydası olmuyor ben 1 gün çekmiştim en son gidip serum istedim. Ayrıca bu kadar geniş çaplı nasıl yayıldığı konusunu bende merak ediyorum büyük ihtimalle gıda vasıtasıyla yayılıyor.
Acile git randevu beklersen sıra gelene kadar zaten iyileşmiş olursun![]()
Andar Han
Üstün
- Makaleler
- 4
Bakteri sebepli ishal, bulaşıcıdır ve bakterinin sebep olduğu etkilerden biridir. Kişinin beslenmesinden kaynaklı olan ishal ise başka bir mevzu.
Durumunuz için bir doktora başvurmanız faydalı olur.
Malum toplumu yeryüzünden silmeden iyileşmemiz zor gibi. O malum toplum ise kipa takan toplum.
Bence de hocam şansımızı deneyelim.
Tekrardan geçmiş olsun. Ne kadar dikkat etsekte bir şekilde geliyor. Birkaç hafta önce oldu bende de işte ama birkaç gün önce yine bir halsizlik vs oldu çok şükür şimdilik bir şey yok.
Tekrardan geçmiş olsun. Ne kadar dikkat etsekte bir şekilde geliyor. Birkaç hafta önce oldu bende de işte ama birkaç gün önce yine bir halsizlik vs oldu çok şükür şimdilik bir şey yok.![]()
Bende halsizlik yok çok şükür sadece mide bulantısı ve ishal var. Sağ olun hocam.
Yeni konular
-
-
-
-
-
Elektronik ASUS ROG Pelta kablosuz gaming kulaklık cashback ile 4.263 TL
- RapidLemming955
-
-
-