Evde kendiniz yapın öyle yiyin, pastanelerde satılan ucuz(!) poğaçaların hepsinde margarin bulunuyor.
Dün bir video görmüştüm adam 1 kg hamura 500g yağ atıyordu ve üstüne margarin de atıyordu. Bunlar olurken yaşadıklarım normal gibi.

Dün bir video görmüştüm adam 1 kg hamura 500g yağ atıyordu ve üstüne margarin de atıyordu. Bunlar olurken yaşadıklarım normal gibi.
Genelde yağlı çörek için böyle yapıyorlar, benim burada bildiğim bi kaç pastane 1KG ye genlde 300gr margarin atıyor biraz da kaşar koklatıyorlar.

Reflümü cok ileri seviyeye tasimasina neden oldu poğacalar. Bu ulkede hicbir unlu mamuller yenmemeli.

Buradan genc kardeslerime uyari asla 1 taneden fazla yemeyin onuda ayda bir falan yiyin. Mideyi yok ediyor kullandiklari kalitesiz yaglar nedeniyle. Ustune göbek yapan en tehlikeli gıdalarin basinda geliyor. Bir ara sürekli poğaça yerdim kilo almaya basladim ve reflü baya ilerledi kaldi oyle iyilesmiyor. Yagli gidalar yiyince çok çok daha kotu oluyorum artık. Endoskopi şart ama malum devlet hastaneleri ciddiye almiyor ve talcid yazip gonderiyor.

Çuvalla katı yağ alıp tatlılara ve unlu gıdalara kulllanıyorlar. Yağı fazla fazla kullanıyorlar çünkü pişerken sertleşmiyor. Pastacılık yağı endüstriyel olarak üretilmiş marketlere göre daha farklı, toptancılar satıyor ve korkunç sağlıksız.