3 gün önce yazlık bölgesindeki bir Migros'a CV verdim, 18 yaşına mayıs'ta giriyorum. Kendilerine de belirttim. Başvurumu aldılar, 18'e girince başlarsın kabul edilirsen dediler. Halihazırda Migros'ta çalışan bir yakınım yok ama aynı mağazada eskiden çalışan bir akrabam var. Referans olur mu bilmiyorum ama. Bu sabah da arandım, başvuru kabul olmuş, yarın iş görüşmesine gidiyorum. Bundan sonraki süreç nasıl işler? Mülakatta ne sorarlar? Mülakattan sonra direkt sonuç belli olur mu? Süreci bilenler yardımcı olursa sevinirim.
Detaylar
Kim cevapladı?Hielah
Uzman
Mülakat sonrası "biz sizi arayacağız" gibi bir şey söylerler, sonrasında ise ya ararlar işe başla diye ya da hiç aramazlar. Kesin bir şey yok yani.
uyeadi
Başarılı
- Makaleler
- 1
Ben süreci bilmiyom ama basit olur heralde binancede calısıyom burda bile havadan sudan konusarak gectı mulakat. Yeteneklerini zaten önceden biliyolar. Şokta çalışmak bi yetenek de gerektirmiyo ondan rahat olabilirsin.
Pepar Seb
Başarılı
Hangi pozisyondasınız şirkette acaba?Ben süreci bilmiyom ama basit olur heralde binancede calısıyom burda bile havadan sudan konusarak gectı mulakat. Yeteneklerini zaten önceden biliyolar. Şokta çalışmak bi yetenek de gerektirmiyo ondan rahat olabilirsin.
uyeadi
Başarılı
- Makaleler
- 1
Binance global English/turkish customer service agent