Windows 7

Yetkin
Makaleler
2
Yer
İstanbul
Ev internetim 75 Mbps VDSL ve Millenicom kullanıcısıyım. Son günlerde altyapı adı altında internetimizi gece 1'de kestiler ve saat 6'da açılacağını söylediler, açıldıktan sonra internet indirmelerim 7.5 MB/s'den 5.3 MB/s'ye düştü ve günlerdir düzelmesini bekledim ve bugün canıma tak etti. Şikayet dilekçesi oluşturdum ve bir problem yok dediler. Sonra tekrar test ettiğimde internetim eski hızına döndü. Bunu bilerek ve isteyerek yaptıkları apaçık ortada. Müşteri uyandığı zaman hemen durumu düzeltip bir problem yok diyorlar. Kanıt fotoğraflarım aşağıda:

Dün yaptığım hız testi:

20250526_030658.webp

Şikayetim ve yanıtları.

Screenshot_20250527_010058_Messages.webp

Ve şikayetten sonra.

20250527_011002.webp

Bir de modemi açıp kapatmamı söylemişler, işleri güçleri palavra, kapatıp açmadım ona rağmen düzeldi. Kapatıp açsaydım "Aaa kapatıp açınca düzeldi, adamlar doğru söylüyormuş." gibi düşündüreceklerdi ama yemezler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim de aynı şekilde 75 alıyordum düştü. Sonra internet gitti. Telekom'dan birisi 50'ye sabitleyin dedi. 1 yılı geçti öyle kullandım sonra TurkNet'e dedim ben eskiden bu hızı alıyordum kısıtlama kaldırın 70 yaptılar sonra gene kesildi. Telekom gene sabitleyin dedi. Bu sefer bende SNR margini pozitif artırdım 1 yaptım. Düzeldi internet geldi.