Valla dayı, ping konusunda en iyisi Türknet. Bir ara bende de paket kaybı olmuştu CS2 de Türknet'te, o yüzden Millenicom da aldım Türknet yanına1 ay denedim. Sonrasında düzeldiği için Türknet'ten devam ettim. Hatta o sürede Millenicom kendi modemini gönderdi bana, üstünde kocaman Millenicom yazıyordu. İlk önce iptal ettiğiniz için modemin bütün parasını peşin çekeceğiz dediler, 2500 TL fatura çıkardılar. Sonra mesaj attılar, modem iade adresi diye. İade ettim kargo ile ama kargoyu bir türlü bulamadılar, depoları teslim almasına rağmen. Ben de Allah belanızı versin, haram zıkkım olsun dedim, ödedim faturayı. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdum ama onlar da kabul etmedi. Neden bilemiyorum ama üstüne gitmedim çok daralmıştım o dönem.

O yüzden 2018'den beri çok nadir sorun yaşadığım Türknet'i bırakmıyorum. Hatta 2-3 ay içinde Gigafiber de geliyor, üst sokağıma kazılar yapıldı, kablolar çekildi. O yüzden 2. hat olarak alacaksan al, dene Millenicom'u ama modemi alırken sor, "İptal edersem bütün taksitini tek faturada mı çıkarıyorsunuz?" diye sor, sonra sorun yaşama benim gibi.

CS'de 25 ila 40 arasında alıyorum kendi sunucularında, FACEIT'de 35 ila 45 arasını geçmiyor. Diğer oyunlarda aynı şekilde diğer TTnet ve Süperonline kullanan arkadaşlarım ile karşılaştırdım, VDSL2 kullanmama rağmen hepsinden iyi ping değerim var. İstanbul'da ama diğer şehirlerde pingler biraz daha yüksek ama hepsinde o fark vardır diğer şehirlerde.