Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 15 Aralık 2023
Hicbir sey dusunmuyorum. Sana da tavsiye ederim.
Alıştık.
İddiaların kaynağı nedir? Yusuf Tekin'in gideceğini sanmıyorum"Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan ve Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'un değişeceği yönünde güçlü ve kuvvetli iddialar mevcut."
Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Aynı fikirdeyim.
- Makaleler
- 20
İddia deniliyor, kaynak aramak yersiz. Kulis bilgisi zira bu tür bilgiler.
Scania V8
Uzman
Hocam kaynak yok. Hepsi iddia tamamiyle. Instagramda'ki Sağcı Gazete adlı sayfa da gördüm paylaşmak istedim. Herkes istediği, savunduğu fikirde özgür. Benim karşıma çıktı sizlere sormak istedim.
4196
Deneyimli
Fahrettin Koca’yı istifaya götüren süreç: (Tamamı)
AKP’nin Kızılcahamam Kampı’nda AKP’li Antalya Mv. Tuğba Vural Çokal, özel hastanede hayatını kaybeden bir yakınını anlatarak, bakanlığın yeterli denetim yapmadığını söyledi.
Bakan Koca, Çokal’a, “O Sağlık Müdürü sizin talebinizle atandı. Sorumluluğu bize atamazsınız. Özel hastanelerle ilgili teftiş başlattık. Onu da siz durdurdunuz” şeklinde cevap verdi.
Tartışmaya araya giren Erdoğan, “Ölen, bizim bir ilçe başkanımız. Sağlığın özeli devleti olmaz. Hastane ayrımı olmadan gerekli denetimlerin yapılması lazım. İhmal var mı, bakın” dedi. (Nuray Babacan)
AKP MYK toplantısında ise Erdoğan, toplantıda Koca’yı sert bir şekilde eleştirdi.
Erdoğan, Koca’ya dönerek, “Randevularla alakalı şikayetler var. Sorunu seninle çok ciddi ele alacağız ve gerekeni yapacağız” dedi. (İsmail Saymaz)
Fahrettin Koca'nın şu üstteki durumu ne acıklı. Hele ki 2. madde.
Hadi onu geçeyim, Ak Partili biri vefat edince mi Şahsım "Bu işlerin devleti özeli olmaz" diyor.
ABV böyle düzenin.
Bu arada; Özhaseki, Ticaret ve Çalışma bakanları sağlık sebebiyle aflarını istemişler.
Erdoğan, Koca’ya dönerek, “Randevularla alakalı şikayetler var. Sorunu seninle çok ciddi ele alacağız ve gerekeni yapacağız” dedi. (İsmail Saymaz)
Fahrettin Koca'nın şu üstteki durumu ne acıklı. Hele ki 2. madde.
Hadi onu geçeyim, Ak Partili biri vefat edince mi Şahsım "Bu işlerin devleti özeli olmaz" diyor.
ABV böyle düzenin.
Bu arada; Özhaseki, Ticaret ve Çalışma bakanları sağlık sebebiyle aflarını istemişler.
Scania V8
Uzman
Ülkenin akıbeti için önemli bir olay. Düşünmemek olmaz gibi.
Yeni konular
-
-
-
1.000 TL'ye kadar bilgisayar masası için ayak destek ünitesi önerisi
- Michael MYERS
-
-
-
-
-
-