Detaylar
Kim cevapladı?Milli Eğitim Bakanı ve Sağlık Bakanı hakkında fikir sahibi olmak önemli. Keza birisi tarikatlar ile iç içeyken öteki kendi para kazansın diye LÖSEV'e hastane ruhsatı vermiyor.
Başka bir ülkede olsak büyük ihtimal bakanların isminden haberimiz dahi olmazdı ama Türkiye'deyiz.
Soylu(!)'nun arkasını toparlayan Ali Yerlikaya gelmişken ümit var bence.Yusuf yapacağını yaptı zaten istifa etse nolur? Ayrıca bakanlıkta yıllardır sözü geçiyordu zaten, geçmeye devam edecek. Yerine gelen de onu aratabilir, pek ümitlenmeyin derim.
neo1095
Uzman
Hocam istifa etmeleri bir şey değiştirseydi önceki bakanlarda da farklı şeyler görürdük diye düşünüyorum, istifa etseler bile gelecek bakanların yandaş olduğu bir gerçek. Bir şeyin değişeceğini beklememek lazım."Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan ve Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'un değişeceği yönünde güçlü ve kuvvetli iddialar mevcut."
Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
- Makaleler
- 1
"Milli Eğitim Bakanı Yusuf tekin, çalışma ve sosyal güvenlik bakanı vedat ışıkhan ve adalet bakanı yılmaz tunç'un değişeceği yönünde güçlü ve kuvvetli iddialar mevcut."
Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Tam yerinde bir karar. Beni korkutan şu: Yeni gelenler düzgün ve iyi birileri olursa oyları artar diye korkuyorum. Bir yandan da şu an mültecileri gönderme ihtimalleri var, çünkü Esad'la barışmışlar ve Ümit Özdağ, bunu bir gönderme politikası olma ihtimali var dedi.
MEB bakanı gitmesi iyi olur, hiçbir faydası yoktu bunun haricinde atatürksüz eğitim sistemi ve ağızından çıkan diğer şeyler hepsi çok cahilce verilmiş sözler, sevindim.
Yusuf Tekin gitsin de gerisi hallolur, tarikat artığı.
Soylu(!)'nun arkasını toparlayan Ali Yerlikaya gelmişken ümit var bence.
Yok, o mesele tamamen ekonomikti.
Zamanında damatla beraber yedikleri b.k ekonomiyi geri dönülmez bir yola sokunca yine tayyibin izniyle sülö yasa dışı faaliyetler üzerinden ülkeye para sokmaya başladı.
Bu durum diğer ülkeler tarafından bilindiği için daha dün çıkmış olduğumuz gri listeye girmiştik mesela. Mehmet Şimşek ve Ali Yerlikaya bu süreçte yapılan hatalardan geri dönülmesi için göreve geri getirildi. Ve bu hataların bedelini bu berbat ekonomide vergilerle sürünen halka ve son 5-10 yılda uyuşturucu, mafya oluşumları vs yüzünden hayatı altüst olan insanlar ödemiş olacak.
- Makaleler
- 5
MEB konusunda hep gelen gideni arattı farkında mısınız
? Muhtemelen Yusuf Tekin istifa etse de yeni gelen kişiyle "Yusuf Tekin geri gelsin" diyecekler.
4196
Deneyimli
Fahrettin Koca Medipol'un sahibi? Bunca zaman nasıl bakanlık yaptı?
Turizm Bakanı ETS ve bilimum otelin sahibi, hatta ağabeyi atlasjet'in sahibiydi. Battı gitti zaten.
Bak 2015 te ne demiş şahsım:
Başkanlık sistemi, şirket gibi yönetirken konkordato ilan edecek hale geldik.
Şu ahlaksız düzenden HESAP sorulmalı.
Bunun sebebi sanki fahrettin koca sadece. Ülkede artan mülteci nüfusu sebebi ile sağlık sistemi çöküşe geçti. Devlet tarafında olay böyle özel hastanelerde sıkıntı yok.
Bu ahlaksız düzenin sahibi Ak Parti ve stepneleridir..
Bu düzenden nemalanan ve bu düzen ile semiren toplumun bir kesimidir.
Uzun uzun yazardım da... Neyse...
- Makaleler
- 10
Turizm bakanı ETS ve bilimum otelin sahibi, hatta ağabeyi Atlasjet'in sahibiydi. Battı gitti zaten.
Bak 2015'te ne demiş şahsım:
Eki Görüntüle 60785
Başkanlık sistemi, şirket gibi yönetirken konkordato ilan edecek hale geldik.
Şu ahlaksız düzenden hesap sorulmalı.
Bu ahlaksız düzenin sahibi ak parti ve stepneleridir.
Bu düzenden nemalanan ve bu düzen ile semiren toplumun bir kesi midir?
Uzun uzun yazardım da... Neyse...
Haklısınız o konuda. Ben tek kişiye mal etmeyi saçma buluyorum.