İddia Milli Eğitim Bakanı, Adalet Bakanı, Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı İstifa Edecek

Yusuf yapacağını yaptı zaten istifa etse nolur? Ayrıca bakanlıkta yıllardır sözü geçiyordu zaten, geçmeye devam edecek. Yerine gelen de onu aratabilir, pek ümitlenmeyin derim.

Hiçbir şey dusunmuyorum. Sana da tavsiye ederim.

Milli Eğitim Bakanı ve Sağlık Bakanı hakkında fikir sahibi olmak önemli. Keza birisi tarikatlar ile iç içeyken öteki kendi para kazansın diye LÖSEV'e hastane ruhsatı vermiyor.
Başka bir ülkede olsak büyük ihtimal bakanların isminden haberimiz dahi olmazdı ama Türkiye'deyiz.

Yusuf yapacağını yaptı zaten istifa etse nolur? Ayrıca bakanlıkta yıllardır sözü geçiyordu zaten, geçmeye devam edecek. Yerine gelen de onu aratabilir, pek ümitlenmeyin derim.
Soylu(!)'nun arkasını toparlayan Ali Yerlikaya gelmişken ümit var bence.

Hocam istifa etmeleri bir şey değiştirseydi önceki bakanlarda da farklı şeyler görürdük diye düşünüyorum, istifa etseler bile gelecek bakanların yandaş olduğu bir gerçek. Bir şeyin değişeceğini beklememek lazım.

Tam yerinde bir karar. Beni korkutan şu: Yeni gelenler düzgün ve iyi birileri olursa oyları artar diye korkuyorum. Bir yandan da şu an mültecileri gönderme ihtimalleri var, çünkü Esad'la barışmışlar ve Ümit Özdağ, bunu bir gönderme politikası olma ihtimali var dedi.

Soylu(!)'nun arkasını toparlayan Ali Yerlikaya gelmişken ümit var bence.

Yok, o mesele tamamen ekonomikti.

Zamanında damatla beraber yedikleri b.k ekonomiyi geri dönülmez bir yola sokunca yine tayyibin izniyle sülö yasa dışı faaliyetler üzerinden ülkeye para sokmaya başladı.

Bu durum diğer ülkeler tarafından bilindiği için daha dün çıkmış olduğumuz gri listeye girmiştik mesela. Mehmet Şimşek ve Ali Yerlikaya bu süreçte yapılan hatalardan geri dönülmesi için göreve geri getirildi. Ve bu hataların bedelini bu berbat ekonomide vergilerle sürünen halka ve son 5-10 yılda uyuşturucu, mafya oluşumları vs yüzünden hayatı altüst olan insanlar ödemiş olacak.

Fahrettin Koca Medipol'un sahibi? Bunca zaman nasıl bakanlık yaptı?

Turizm Bakanı ETS ve bilimum otelin sahibi, hatta ağabeyi atlasjet'in sahibiydi. Battı gitti zaten.

Bak 2015 te ne demiş şahsım:

Başkanlık sistemi, şirket gibi yönetirken konkordato ilan edecek hale geldik.

Şu ahlaksız düzenden HESAP sorulmalı.

Bunun sebebi sanki fahrettin koca sadece. Ülkede artan mülteci nüfusu sebebi ile sağlık sistemi çöküşe geçti. Devlet tarafında olay böyle özel hastanelerde sıkıntı yok.

Bu ahlaksız düzenin sahibi Ak Parti ve stepneleridir..

Bu düzenden nemalanan ve bu düzen ile semiren toplumun bir kesimidir.

Uzun uzun yazardım da... Neyse...

Haklısınız o konuda. Ben tek kişiye mal etmeyi saçma buluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…