Merhaba,

İsterseniz doğrudan satıcısı İtemSatış olan CD Key versiyonunu Minecraft Java Bedrock Edition - Global Key bu bağlantıdan satın alabilirsiniz.

İsterseniz de daha uygun fiyatlara Minecraft oyuncu pazarından alışveriş yapabilirsiniz. Aşağıdaki bağlantıdan satış sayısı yüksek ve olumlu değerlendirmelere sahip satıcılarla iletişime geçebilirsiniz.
Minecraft Hesap Satışı -Minecraft Hesap Satın Al | İtemsatış

Saygılarımızla.

Merhaba,

İsterseniz doğrudan satıcısı İtemsatış olan CD key versiyonunu Minecraft Java Bedrock Edition - Global Key bu bağlantıdan satın alabilirsiniz.

İsterseniz de daha uygun fiyatlara Minecraft oyuncu pazarından alışveriş yapabilirsiniz. Aşağıdaki bağlantıdan satış sayısı yüksek ve olumlu değerlendirmelere sahip satıcılarla iletişime geçebilirsiniz.
Minecraft Hesap Satışı -Minecraft Hesap Satın Al | İtemsatış

Saygılarımızla.

Satan adam bu benim, Gmail'im de bu dese hesabı geri alıyor. Buna ne demeli?

Hayır, hesabım çalındı, bu benim eski Gmail'im bu da benim eski şifrem bu da eski telefon numaram bu da satın aldığıma dair fatura falan filan diye doldurursan şak diye alabiliyorsun hesabı geri.
Destek ekibimiz bu durumda devreye giriyor.

Sizin adınıza satıcınızla iletişim kuruyoruz ve ücret & hesap iadesi yapmaması durumunda konuyu avukatımıza iletiyoruz. Avukatımız yasal süreçleri başlatmak üzere kişiyle iletişime geçiyor ve yine iletişim yolunu tercih etmezse konuyu yargıya taşıyoruz.

Destek ekibimiz bu durumda devreye giriyor.

Sizin adınıza satıcınızla iletişim kuruyoruz ve ücret & hesap iadesi yapmaması durumunda konuyu avukatımıza iletiyoruz. Avukatımız yasal süreçleri başlatmak üzere kişiyle iletişime geçiyor ve yine iletişim yolunu tercih etmezse konuyu yargıya taşıyoruz.
Oyunun yayıncısı hesaplar devredilemez diyorken nasıl yasal süreç başlatıyorsunuz? Kanunsuz eylemdeki bir sorunu kanunla mı çözüyorsunuz? Ben mi yanlış anlıyorum?

8.b. The software is licensed, not sold, and Microsoft reserves all rights to the software not expressly granted by Microsoft, whether by implication, estoppel, or otherwise. This license does not give you any right to, and you may not:
  • i. circumvent or bypass any technological protection measures in or relating to the software or Services;
  • ii. disassemble, decompile, decrypt, hack, emulate, exploit, or reverse engineer any software or other aspect of the Services that is included in or accessible through the Services, except and only to the extent that the applicable copyright law expressly permits doing so;
  • iii. separate components of the software or Services for use on different devices;
  • iv. publish, copy, rent, lease, sell, export, import, distribute, or lend the software or the Services, unless Microsoft expressly authorizes you to do so;
  • v. transfer the software, any software licenses, or any rights to access or use the Services;
  • vi. use the Services in any unauthorized way that could interfere with anyone else’s use of them or gain access to any service, data, account, or network;
  • vii. enable access to the Services or modify any Microsoft-authorized device (e.g., Xbox consoles, Microsoft Surface, etc.) by unauthorized third-party applications.

Oyunun yayıncısı hesaplar devredilemez diyorken nasıl yasal süreç başlatıyorsunuz? Kanunsuz eylemdeki bir sorunu kanunla mı çözüyorsunuz? Ben mi yanlış anlıyorum?

Merhaba,

Oyunun sözleşmeleri Türkiye Cumhuriyeti kanunlarından üstün değildir. Oyunlar genelde adli makamlarla iletişime geçme zorunluluğunu ortadan kaldırmak için sözleşmelerini bu yönde düzenler.

Ama TCK'ya göre dolandırıcılık olarak adlandırılan bir suç işlenirse oyunun sözleşmeleri göz önünde bulundurulmaz. Daha önce bizzat şahit olduğumuz davalardaki tecrübelerimize dayanarak size bunu söyleyebiliriz.

Saygılarımızla.