dark_1234
Deneyimli
Reis tamamda hangi Launcher'i kullanmalıyım hangisi en güvenli olan?
Piksel oyuna 1200 verilir mi düşünmek lazım, tabii verilmez hocam. Birkaç saat oynadıktan sonra sıkılmaya başlıyorsunuz. 12 dolara Forza 5 aldım, Minecraft'tan daha keyifli. Sadece premium serverlere giremeyeceksiniz, offline için gereksiz pahalı. CurseForge cracklayıp istediğiniz gibi mod paketi oynayabilirsiniz. Yapılışı basit.
İnternette bakabilirsiniz hocam. Moderatör arkadaşlar sıcak bakmayabilir eğer söylersem.Reis tamamda hangi Launcher'i kullanmalıyım hangisi en güvenli olan?
Reis tamamda hangi Launcher'i kullanmalıyım hangisi en güvenli olan?
Prism Launcher - Home
An Open Source Minecraft launcher with the ability to manage multiple instances, accounts and mods. Focused on user freedom and free redistributability.prismlauncher.org
Minecraft korsan topluluğu olmadan bu kadar ayakta duramazdı. Saygısızlık dediğiniz şey oyunu yıllardır ayakta tutan önemli maddelerden biri. Zaten Microsoft korsana çözüm bulmak isteseydi sunuculardaki korsan seçeneğini devre dışı bırakırdı, adamlar sadece oyun oynansın yeter kafasında.Verilir. Korsan oynamak büyük saygısızlık ve emek hırsızlığıdır.
İnternette bakabilirsiniz hocam. Moderatör arkadaşlar sıcak bakmayabilir eğer söylersem.
Eee tamam ben bunu kurdum ofline hesap açamadım bana zorla Java lisansı istedi.
Offline accountla giriş yapabiliyor olmanız lazım.
Prism Launcher offline girişe izin vermiyor.Prism Launcher - Home
An Open Source Minecraft launcher with the ability to manage multiple instances, accounts and mods. Focused on user freedom and free redistributability.prismlauncher.org
Premium hesabınızla da giriş yapabiliyorsunuz memnun eder.
Biraz araştırma yaparsanız nasıl tekrardan offline giriş yapabileceğinizi bulabilirsiniz.Yapılmıyor artık her türlü oyunun lisansını istiyor sonra offline girişe izin veriyor.