Telefonda eskiden 13 TL'di. O zaman alamamıştım. 25 TL olduğu zamanlar almıştım.Ben 2023'ün doğum günüm gelmeden önce tam 500 TL'di almıştım hâlâ duruyor bir de mobilde 15 TL'ye almıştım ne ara bu kadar pahalanmış.
Detaylar
Kim cevapladı?CivcikSeverim
Uzman
Telefonda eskiden 13 TL'di. O zaman alamamıştım. 25 TL olduğu zamanlar almıştım.
Ben 15 TL'ye almıştım bende telefondaydım o aralar durumumuz fazla yoktu şu efsaneler videosunda herobrine korkutucu efsane görmüştüm madene giremediğim için silmiştim şimdi geri yükledim.
pwleredal
Yetkin
Daha çok yükselsin. Fiyatı 200 iken burun kıvırıp "abi tlauncher var zaten ne gerek var enayi gibi almaya" diyenlere hiç üzülmüyorum şu an.Minecraft'in onceki fiyati 500 TL idi. Simdi 1.191 TL ($30) oldu. Bu konu hakkindaki dusuncelerinizi bekliyorum.
Benim dusuncem: Bir ulkede Minecraft alirken bile 100 kere dusunuyorsak, yazik o ulkenin haline. Amerika'da adamlar cikolata alir gibi Minecraft aliyorlar. Bir de bize bak.
Kaynak: https://www.minecraft.net/en-us/store/minecraft-java-bedrock-edition-pc?tabs={"details":0}
Captain Levi
Yetkin
Adamlar pahalıya satmıyor, bizim alım gücümüz çok düşük.
30 dolar, hem ABD'de hem de globalde "impulse buy" (düşünmeden alınabilecek) fiyat sınırının altında kalıyor.
30 dolar, hem ABD'de hem de globalde "impulse buy" (düşünmeden alınabilecek) fiyat sınırının altında kalıyor.
Yeni konular
-
-
60.000 TL bütçe ile Gaming.Gen.TR hazır sistem karşılaştırması
- Angus Young
-
Akılalmaz güvenlik açığı: Kullanılmış numaraları yeniden satıyorlar
- Rubiks Cube
-
-
-
Okullarda test yapıp burs teklif eden dil kursları güvenilir mi?
- Torukojin Kaneki
-